Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Seçimle Gelen Seçimle Gider'

etiket Kılıçdaroğlu: 'Seçimle Gelen Seçimle Gider'

Batuhan
04.11.2016 - 11:42 Son Güncelleme: 04.11.2016 - 12:25

İzmir'de konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP'ye düzenlenen operasyonla ilgili 'Demokrasiyi savunuyorsanız seçimle gelenlerin seçimle gitmesi gerektiğini savunacaksınız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu operasyona dair şunları söyledi:

'Demokrasiyi savunuyorsanız seçimle gelenlerin seçimle gitmesi gerektiğini savunmalısınız. Seçimle gelenleri yakalayıp hapse atacağım, mafya yöntemleriyle susturacağım' derseniz o ülkeye barış gelmez… Egemenliği saraya taşımaya kimse kalkmasın. Sen millet değilsin, tek başına bir bireysin o kadar. Egemenlik saraya hapsedilmek isteniyor. Biz düşünen insanların, siyasetçilerin, bilim insanlarının, gazetecilerin görüşleri ne olursa olsun hapse atılmasına karşıyız. 'Terörle mücadele ediyoruz' deniyor. Elbette ki mücadele edilmelidir ama bu akılla ve mantıkla olur. Sivrisineklerle uğraşarak olmaz, bataklığı kurutacaksınız. 'Musul'a gideceğiz diyorlar', burnunuzun ucunda Kandil var, neden bir şey yapmıyorsunuz?'

'Çılgınlara ülkeler teslim edilmez'

'Çılgınlara ülkeler teslim edilmez'

Kılıçdaroğlu, 'Bir ulusu, bir kişinin iki dudağı arasına hapsederseniz, örnek Hitler'dir. Dünyada akan kandır. Milyonlarca insanın ölümüdür. Çılgınlara ülkeler teslim edilemez. Aklı bali olmayanlara ülkeler teslim edilemez' ifadesini kullandı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
322
267
153
53
20
14
6