Görüş Bildir
Haberler
Keşke Anlatmak İçin Güzel Bir Kelime Bulsalar Dediğimiz 19 Takdire Şayan Durum

Keşke Anlatmak İçin Güzel Bir Kelime Bulsalar Dediğimiz 19 Takdire Şayan Durum

Vakur Barut
22.01.2018 - 10:55

Hep başka başka dillerde, belirli durumları tarif eden kelimeleri görüp hayran kalıyoruz. Peki neden kendi durumlarımızı tarif edip ona uygun kelimeler bularak başkalarını çatlatmayı düşünmüyoruz? Bir Cafune neden bizde olmasın ya da bir Utepils, bir İlunga neden bizde olmasın? Artık oyunu izleyen değil oyunu kuran olmanın vakti geldi.

Başkalarının tarif ettiği durumlara hayran olmak yerine, hayran olunacak durumları ifade eden kelimeleri buluyoruz. Gelip bizden alsınlar, sıkıntı yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. “Arkadaşının gönderdiği fotoğrafa veya videoya cevap verirken “asdfdsggfhjjgkhkljhjfghs” diye gülüp, gerçekte bunu yazarken tebessüm bile etmemek” anlamına gelen kelime.

2. “Kendi sorunlarından bahsederken araya girip, ‘ya o değil de…’ deyip kendi boktan sorunlarını anlatmaya başlayan arkadaşın suratına kürekle vurma isteği” anlamına gelen kelime.

3. “Off ya sınavım çok kötü geçti deyip 90 küsur not alan, sonrasında ‘nasıl oldu hiç bilmiyorum ya?’ diyerek gevrek gevrek gülen arkadaşın pekmezini akıtma arzusu” anlamına gelen kelime.

4. “Kış günü, sabahın köründe, daha hava aydınlanmadan yataktan çıkarken insanın içinden geçen küfrün 50 tonu” anlamına gelen kelime.

5. “Sevgiliye sırtını kaşıtırken bir türlü kaşınan yeri bulamamasını müteakip ‘tamam bırak ya’ diyerek sırta kepçe ile girişmek” anlamına gelen kelime.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. “Mesainin bitmesine 2 dakika kala müşteriden ‘acil’ notuyla gelen maili görünce insanı içine çeken karanlık” anlamına gelen kelime.

7. “Arkadaşlarla bir-iki saat takılacağız demek için hanımını arayan erkeğin iç dünyasında kopan fırtına” anlamına gelen kelime.

8. “Sırf hoşlandığı kızı görmek için gittiği ortamda onun gelmeyeceğini öğrenince erkeğin içine çöken ‘skeyim böyle hayatı’ hissiyatı” anlamına gelen kelime.

9. “Favori dizisinin sezon finalini izlemeden önce spoiler yememek için günlerce akla karayı seçen kişinin sosyal medyaya girer girmez spoiler yemesi” anlamına gelen kelime.

i.pinimg.com

10. “Etkileşim almak için sosyal medyada başkalarının kedisini, köpeğini kendisininmiş gibi paylaşmak” anlamına gelen kelime.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. “Normal bir kız arkadaşıyla sarıldığında, arkadaşının memelerinin kendisine temas etmesiyle bir anlık boşluğa düşüp hayatı sorgulamak” anlamına gelen kelime.

12. “Kendisine ‘sadece sarılıp yatmak istiyorum’ diyen erkeğe ‘yalancıyı sksinler mi?’ diyemeyen kızın iç sıkıntısı” anlamına gelen kelime.

13. “Binlerce kez reddedilse de küfür yese de kadınlardan çıplak foto istemekten bıkmayan gencin azmi” anlamına gelen kelime.

14. “Hayatında onlarca kez denemesine karşın bir kere bile başarılı olamayan gencin, ısrarla ‘şimdi yatayım sabah kalkar çalışırım’ düşüncesine saplanıp kalması” anlamına gelen kelime.

15. “Arkadaşlarına ‘olm bu çok komik lan’ diye izlettiği komik videodan istediği verimi alamayan gencin içine sürüklendiği karanlık” anlamına gelen kelime.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. “Diyete başlayan, sigarayı bırakan, spora gitmeye başlayan, vs. insanların herkesi bu şekilde davranması için teyakkuza geçirmesi” anlamına gelen kelime.

www.diabetes.co.uk

17. “Çayı şekerli içenleri bir türlü anlayamıyorum deyip kederlenmek” anlamına gelen kelime.

18. “Sosyal medyada rakı içen kadın güzellemesi yapmadan bir gün geçirince buhrana girmek” anlamına gelen kelime.

19. “Sevgilinin ‘Ceren kim?’ diye sormasını müteakip Ceren ile Whatsapp konuşmalarımızı silmiş miydim ben? diye düşünerek geçen 3 saniyenin insanın ömründen 12 yıl yemesi” anlamına gelen kelime.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
42
15
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#6 animenin adını söyleyin mübarekler

Maine Coon

Naruto?

Aurora Campbell

15 Lan Katrina yı gorünce noluyor dedim. bollywood forever skdlkdld