Görüş Bildir
Haberler
Kendinden Çok Başkalarını Düşünen İnsanların Genellikle Mide Hastası Olmasının 13 Sebebi

Kendinden Çok Başkalarını Düşünen İnsanların Genellikle Mide Hastası Olmasının 13 Sebebi

1. İşiniz başınızdan da aşkın olsa bir sevdiğinizden gelen yardım çağrısını asla geri çeviremezsiniz bir bakarsınız kendi işinizi bir kenara bırakmış onunkini layığıyla yapmışsınızdır çünkü elbette o sizden önce gelir ve onu hayal kırıklığına uğratmak istemezsiniz. Mideniz hafif hafif yanmaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Her ikiniz de yorgun ya da aç ya da uykusuzsanız yemeği hazırlayan, evi toplayan ya da acaba o uyudu mu uyumadı mı aç mı tok mu diye düşünen siz olursunuz. Midede hareketler artar.

3. Bir yere gittiyseniz ve şarjınız bitiyorsa sizi merak edebileceklerini düşündüğünüz herkese mesaj atıp şarjınızın bitebileceğini takriben şu saatte evde olup tekrar şarj edebileceğinizi haber verirsiniz ve her ne pahasına olursa olsun bu takvime uyup eve gidip telefonunuzu şarj edersiniz. Yolda Tarkan’a rastlasanız ve size haydi gel bir kahve içelim demişse bile durmaz eve koşarsınız. Mideye oturmalar başlar.

4. Sizden yardım istenmemişse bile siz düşünmüş yardıma ihtiyaç duyulan konuların bir listesini çıkarmış hangilerine yardımcı olabileceğinizi bulmuş ve yerine getirmişsinizdir. Kimse farkında değildir. Mide yanıyor.

5. Eve biri gelecekse ve ev arkadaşınız kendi odasını dahi temizlemediyse ne hali varsa görsün kendi rezil olacak demez oturur tatil gününüzde evi temizlersiniz. Fokur fokur kaynıyor.

6. Kimseye hayır diyemezsiniz. Yapamam sizin ağzınızdan çıkmaz asla. İstenirse yaparsınız, çağrılırsanız gidersiniz. Delik oluştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Biriyle yüzde yüz haklı olduğunuzu düşünerek kavga ettikten sonra olaya illa onun açısından da bakar bir de acaba haklı olduğumu düşünerek onu çok mu üzdüm diye içiniz içinizi yer. Delik büyüyor.

8. Kimse hiçbir zaman sizi sizin onları düşündüğünüz gibi/şekilde düşünmeyecektir. Mide oldu koca bir delik.

9. Herkesin fikri sizin fikrinizden önemlidir. Mide kendini yiyor.

10. Sizi kimse düşünmez, kimse yardımcı olmaz. Gitti mide.

11. Sırtınıza merhaba dediğiniz herkesin yükünü yüklendiğiniz için iki büklüm olursunuz, “yüklenmeee” derler. Beyin de yanmaya başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Anlatsanız bile kimse sizin gibi düşünmez, anlaşılamazsınız. Kendine iş çıkaran ve ağlayan insan durumuna düşersiniz. İç organlar sönüyor.

13. Ya midenize elveda diyecek ya herkesin ayrı olduğunu kabul edecek ve onların düşünce anlayışına alışacaksınız.

Seçim sizin yakmayın midelerinizi karartmayın enselerinizi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
47
17
5
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Formidable

"Yaşarken kendi hayatını yaşa, ölümün yalnız senin olacak." Ömer HAYYAM

Hazal LittleVenus

Gerçekler mideme vurdu. Mide vefat.

MoonWalker

işte bu benim -_- değişmek istiyorum!