Görüş Bildir
Haberler
Kemerle Dövüp Bıçakladılar! Sokakta Yaşayan Muhammet Ali'nin Köpeği 'Paşa' ve Yavrusuna Vahşi Saldırı

etiket Kemerle Dövüp Bıçakladılar! Sokakta Yaşayan Muhammet Ali'nin Köpeği 'Paşa' ve Yavrusuna Vahşi Saldırı

Yasin Arslan
19.01.2018 - 15:45 Son Güncelleme: 19.01.2018 - 16:51

Taksim'de geçtiğimiz Pazartesi günü saat 3.00 sıralarında sokakta en yakın dostu 'Paşa' isimli sokak köpeği ve arkadaşları ile uyuyan 14 yaşındaki Muhammet Ali'nin yanına alkollü oldukları iddia edilen 1'i kadın 4 kişi geldi. Çocukları uyandıran kişiler Paşa'nın yavrusunu istedi. Yavruyu vermek istemeyen çocuklarla grup arasında tartışma çıktı. Çocukları ve yavrusunu korumak için havlayan Paşa'yı gruptakilerden biri bıçakladı. Paşa ve yavrularını da kemerle dövdüler. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailesi olmayan Suriyeli Muhammet Ali sokakta 'Paşa' ismini verdiği köpekle ve yavrusuyla yaşıyor.

Ailesi olmayan Suriyeli Muhammet Ali sokakta 'Paşa' ismini verdiği köpekle ve yavrusuyla yaşıyor.

CNN Türk'ün haberine göre 2015 yaşında babasını kaybeden ve Türkiye'ye sığınan Muhammet Ali, sokaklarda arkadaşlarıyla ve en iyi arkadaşı Paşa isimli köpekle yaşıyor. Hiçbir akrabası olmayan Ali, geçtiğimiz Pazartesi günü Beyoğlu Taksim Kuyu Sokak'ta uyurken 1'i kadın 4 kişilik tarafından uyandırıldı. Ali ve arkadaşlarını uyandıran kişiler Paşa'nın yavrusunu istedi.

'Onlar benim arkadaşım, benimle kalacaklar' diyerek yavruyu vermek istemeyen Ali ile alkollü oldukları iddia edilen grup arasında tartışma başladı.

Paşa ise arkadaşı Ali'yi ve yavrusunu korumak için gruptakilere havlamaya başladı. Bunun üzerine gruptakilerden 3'ü Paşa'ya ve yavrusuna kemerle vurmaya başladı. 1'i ise Paşa'yı bıçaklayarak sırtında 20 santimetrelik derin bir yarık oluşturdu. Bununla kalmayan saldırganlar yaralı Paşa'yı ve yavrusunu kemerle dövmeye devam etti. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Paşa, kanlar içinde yerde yatarken saldırganlar kayıplara karıştılar.

Paşa, kanlar içinde yerde yatarken saldırganlar kayıplara karıştılar.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Paşa'nın yaralandığını gören Ali çevresinden yardım istedi. Olay yerinden geçen Aslı Can isimli vatandaş Ali'nin yardımına koşarak Paşa'yı veterinere götürdü. Sırtına dikiş atılan Paşa'nın tedavisinin 1-2 ay süreceği sonrasında tekrar Ali'ye verileceği öğrenildi.

Sosyal medya Paşa'yı bıçaklayan ve kemerle döven kişilere tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
588
208
100
29
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeşilzytn

yeter yeterrrrrrrrrr.... ulan orospunun evlatları o bıçak hepinizin götüne girsin. allah bin türlü belanızı versin. her gün dua ediyorum böyle tiplerin canı... Devamını Gör

Merve kurtul

Siz insan değilsiniz siz nefes almayı haketmiyosunuz vahşi yaratıklar siz tüm canlılara tehlikesiniz iğrençsiniz geberin

verita

Küçücük çocuğun bu soğukta dışarıda yaşamasına mı üzüleyim, yoksa hayvanların bu kadar şiddete maruz kalmasına mı? Gerçekten çok yazık.