Görüş Bildir
Haberler
Kedinin İsmi Ne Olmalı?

etiket Kedinin İsmi Ne Olmalı?

ceren
27.06.2024 - 18:01

Patili dostunun ismi, onun karakterini ve seninle olan özel bağını yansıtmalı. Ama bu sevimli dostumuza en uygun ismi bulmak, bazen düşündüğünden daha zor olabilir. 

Birazdan yanıtlayacağın bir kaç soru ile patili dostunun karakterine ve senin onunla olan ilişkine en uygun ismi bulmana yardımcı olacağız! Hazırsan, başlıyoruz! 🐱🐾

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Basit bir soruyla başlayalım, patili dostunun tüylerinin rengi ne?

2. Patili dostunun favori aktivitesi nedir?

3. Miniğin diğer hayvanlarla arası nasıl?

4. Sence patili dostun bir insan olsaydı hangi mesleği yapardı?

5. Ya en sevdiği TV şovu ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki, en sevdiği müzik türü ne olurdu?

7. Eğer patili dostuna bir süper güç verebilsen hangisini isterdi?

8. Patili dostunun karakterini hangi ünlü kediye benzetirsin?

Mia!

Mia, zarif ve sakin yapısıyla tam senin kedine göre bir isim. Güneşin altında miskin miskin uyuyacak, klasik müzikle huzura kavuşacak bir prenses o! Pencerenin önünde oturup dünyayı seyrederken bile asaletinden ödün vermiyor. Mia ile evin her köşesi huzur doluyor, sakinliği ve zarafeti seni de rahatlatıyor, kendine getiriyor.

Simba!

Senin kedinin ismi Simba olmalı! Simba, tam bir enerji küpü, maceraperest bir küçük aslan. Evde sürekli hareket halinde, oradan oraya koşturan, oyuncaklarının peşinden koşan bir canavar! Rock müziği aç, Simba hemen sahneye çıkar. Onunla birlikte her gün yeni bir macera demek. Simba, evdeki her köşeyi keşfeder, her şeyi oyun haline getirir. Onun enerjisi seni de harekete geçirecek, hayatına renk katacak!

Luna!

Senin kedinin ismi Luna olmalı! Luna, meraklı ve zeki kedilere uygun, büyüleyici bir isim. Pencereden dışarıyı bile gözlemleyen bir küçük Sherlock Holmes! Luna, her şeyin peşine düşecek, sürekli bir şeyler keşfedecek. Onun yanında hiç sıkılmayacaksın, her gün yeni bir sürprizle karşılaşacaksın. Luna’nın zekası ve merakı seni her an şaşırtacak ve hayata farklı bir açıdan bakmanı sağlayacak!

Milo!

Senin kedinin ismi Milo olmalı! Milo, sevimli ve oyuncu kedilere uygun, tatlı mı tatlı bir isim. Seninle birlikte oturup dizi izlemeyi, sarılıp uyumayı seven bir dost. Milo, evin neşe kaynağı olacak. Oynadığı her oyunla, attığı her patiyle seni gülümsetecek. Onunla birlikte vakit geçirmek, her anı daha özel ve keyifli hale getirecek. Milo, sevgi dolu kalbiyle evine neşe ve mutluluk getirecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
19
11
7
6
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Min Yoongi

Milo ne lan kendi ismi bile daha iyi

harikabalak4834

Mia güzel bir isim. Koyabilirim. Luna veya Karsu ismini de koyabilirim. Van Kedisi almak istiyorum.