Görüş Bildir
Haberler
Kedi Sahiplendiğinizde Bununla Birlikte Eve Girmesi Muhtemel 10 Eşya

Kedi Sahiplendiğinizde Bununla Birlikte Eve Girmesi Muhtemel 10 Eşya

Her canlının kendine özel eşyaları vardır. Yeni taşındığımız bir mekana o özel eşyalarımızı kesinlikle götürürüz. Kimi canlıların maalesef o eşyaları kendileri getiremeyecekleri için bizim onlara o eşyalar konusundan yardımcı olmamız lazım. O eşyaların bakımları konusunda da. (Kedi kumu temizlemekten hep bunlar)

Bende evimizin biricik prensleri/prensesleri olan kedilerimizin eve gelmesiyle evde bulunmaya başlayacak eşyaları tanıtmak istedim.Kedi sahibi olmak isteyenlerin çok işine yarayacağını umuyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kedi Kumu ve Kum Kabı

1. Kedi Kumu ve Kum Kabı

Evin en görülmez bölgesine koyulan,günlük temizliği yapılmadığında tüm odayı kokutan - kumun kalitesiyle alakalı bir şey - kumların kabın içi hariç her yerde olabildiği kum ve kum kabı en önemli eşyadır.

2. Mama ve Su Kabı

2. Mama ve Su Kabı

Bu kaplar kediler tarafından çok kullanılmasa da gerekli eşyalardır. Su için banyo, mama için halı tercih etmeleri ya da kız kardeşlerinizin oyuncak tencereleri kullanmaları muhtemel olsa da en azından yemeğinin nerede olduğunu bilmesine yardımcı olacaktır.

3. Kedi Yatağı

3. Kedi Yatağı

Kedimin kullanmadığı ama diğer kedilerin bayılarak yattığı. Hatta birden fazla kedinin aynı yatakta sıkış tepiş yatmaya bayıldığı eşyadır. Peteklerin yanında koyulması veya varsa şöminenin önüne koyulması gerekmektedir.

4. Tırmalama Tahtası

4. Tırmalama Tahtası

Kedinizin o güzel tırnaklarını koltuklara sürmeyi daha çok tercih etse de bir umut belki kullanır diye alınan evin bir köşesinde öylece unutulan bir eşyadır.

5. Kedi Oyuncakları

5. Kedi Oyuncakları

Kedinizin bir süre kullanıp koltukların altına sakladığı ama çok değer verdiği eşyadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kedi Fırçası

6. Kedi Fırçası

Genellikle uzun tüylü kediler için kullanılan bu eşyalar kedilerinizin mutluluk kaynağı olabilir. Tabii ki canını yakmazsanız.

7. Taşıma Kutusu

7. Taşıma Kutusu

Dışarı çıkarken kedinizin için güvenilir eşyadır. Kutu yerine çeşitli çantalar içine koyup can mı süs mü taşıdıkları belli olmayan eşyalarda var tabi.

8. Diş Fırçası ve Diş Macunu

8. Diş Fırçası ve Diş Macunu

Kediniz için özel olarak satılan bu eşyalar kedinizin diş bakımı içindir. Ağız kokusunu götürmesini beklemeyin götürmüyor da zaten.

9. Tüy Toplayıcı Rulo

9. Tüy Toplayıcı Rulo

Sadece kediler için olmayan bu eşya kedinizle veya diğer evcil hayvanlarınızla birlikte evinizin müdavini olacağı kesindir.

10. Tasmalar

10. Tasmalar

Kediler taşıma çantasını daha çok tercih etsede tasmalar onlara ayrı bir hava katıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
27
20
10
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bir gün kedim olursa diye buradaki sayfayı en beğendiklerime koydum. Güzel paylaşım. Teşekkürler. :))