Görüş Bildir
Haberler
Kartal Yenişemedi: 1-1

Kartal Yenişemedi: 1-1

Fatih
12.01.2014 - 21:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kartal Yenişemedi: 1-1

Beşiktaş, hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golünü Mustafa Pektemek (84') atarken Mönchengladbach'ın golünü Mlapa (71') kaydetti.

Beşiktaş Antalya'daki ilk hazırlık maçında Mardan Spor Kompleksi'nde Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'la karşılaştı. 

Maçın ilk yarısında iki takımda karşılıklı ataklar geliştirdi ancak gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Beşiktaş 52. dakikada Holoso ile topu filelere gönderdi ancak karşılaşmanın hakemi topun dışarıya çıktığını işaret ederek golü geçersiz saydı. 71. dakikada kendi yarı sahasından hızlı çıkan Alman ekip Beşiktaş savunmasını hazırlıksız yakaladı ve Peniel Mlapa karşılaşmadaki ilk golü kaydetti. 

80- dakikada Gladbach'ta Kruse çok net bir pozisyondan yararlanamadı. 84. dakikada Muhammed Demirci'nin güzel asistinde ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek skora eşitliği getirdi: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/kartal-yeni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın