Görüş Bildir
Haberler
Karabağ Hakeme Tepkili

Karabağ Hakeme Tepkili

Batuhan
12.12.2014 - 10:32

Inter'e 90+4'te attığı golün verilmemesi üzerine Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamayan Karabağ Ağdam, UEFA'ya başvurabilir.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda dün gece Inter'i konuk eden Azerbaycan temsilcisi Karabağ Ağdam, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti.

Karabağ, 90+4'üncü dakikada Richard Almeida'nın topu filelerle buluşturmasıyla sevindi ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Böylece Karabağ, Dnipro'nun bir puan gerisinde kaldı ve ilk kez katıldığı grup aşamasını geçmeyi başaramadı.

Golün nizami olduğunu düşünen Karabağ cephesinde, karşılaşmanın hakemlerine tepki vardı.

Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Elhan Memmedov, 'Orta hakem pozisyonu görmemiş olabilir ama yardımcıları onu uyarmalıydı' dedi. Karabağ Teknik Direktörü Asif Askerov ise bugün saat 13.00'te bir toplantı yapacaklarını ve ardından UEFA'ya şikayette bulunabileceklerini söyledi.

Gruptan çıkmayı daha önce garantiledikleri için Karabağ karşısına genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini ise, 'Rakibimiz sayılmayan golleri dâhil önemli pozisyonlar yakaladı. O pozisyonlardan birini atsalar farklı bir maç izlerdik. Yine de sergiledikleri futboldan ötürü onları tebrik ediyorum' diye konuştu.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/karabag...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0