Görüş Bildir
Haberler
Kadınlara Özel Test: Hangi Sex and The City Karakterisin?

etiket Kadınlara Özel Test: Hangi Sex and The City Karakterisin?

Biz kadınların izlerken, her birimizin kendinden bir parça bulduğu dizi Sex and The City. Bakalım sen bu efsane dizinin hangi karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlamadan önce şunu öğrenelim; kendi işinde mi çalışıyorsun?

2. New York'ta yaşamayı ne kadar çok isterdin? (En az 1, en çok 6 olacak şekilde puanla.)

3. Arkadaşların senin en çok hangi özelliğini seviyor?

4. O zaman söyle bakalım, senin hayattaki en büyük zaafın ne?

5. Peki ya 'ilişki' senin için ne anlam ifade ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence sex...?

7. Önemli bir soruya geldik. Peki ya senin en büyük korkun ne?

8. Bitirmeden önce bir de ilişki durumunu öğrenelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Carrie Bradshaw!

Carrie Bradshaw!

Tam anlamıyla uslanmaz bir aşıksın! Hayatı dolu dolu yaşamayı istiyor, bu sebeple her şeyin tadını çıkarmaya çalışıyorsun. Carrie gibi her zaman bakımlı ve şık olmayı seviyorsun, en özensiz halinde bile kendine has bir çizgin var. En büyük tutkununsa alışveriş olduğunu söylemeye gerek yok herhalde:)  Ayrıca gözlem ve empati yeteneğin çok gelişmiş. Bu sebeple kimin başı sıkışsa, ilk sana koşuyor. Adeta insanların can simidisin. Aşk meşk konularındaysa şansın her zaman yaver gitmiyor. Biraz çapkınsın ama sevdiğin zaman da tam seviyorsun. İlişkilerinde genellikle fazla fedakar davrandığından çoğunlukla üzülen taraf, yine sen oluyorsun. Ancak şunu unutma; önünde sonunda Mr.Big'ini bulup, mutlu sona kavuşacaksın! :)

Samantha Jones!

Samantha Jones!

Sen tam anlamıyla yürüyen cazibesin! Gerek coolluğun, gerek kendine güvenin gerekse güzelliğin ile her zaman her yerde dikkat çekmeyi başarabiliyorsun. Her zaman ne istediğini biliyor, tuttuğunu koparıyorsun! Eğer bir şeyi başarmak istiyorsan rakip tanımıyorsun. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok iyi biliyor, kaliteli yaşamaya ve alışverişe ise bayılıyorsun. Dışarıdan umursamaz görünsen de söz konusu özellikle sevdiklerinse adeta bir kaplana dönüşüyorsun. Özgürlüğüneyse fazlasıyla düşkünsün. Bu yüzden ilişki kurmak, evlenmek gibi olaylar sana çok uzak. Sadece anın tadını çıkarıp, hayatı kafana göre yaşamak istiyorsun. O yüzden sana aşık olanın vay haline! :)

Miranda Hobbes!

Miranda Hobbes!

İşte her şeyiyle kendine özgü bir karakter! Çoğu zaman duygularınla değil mantığınla hareket etmeyi seviyorsun. Çok zekisin ve kendine güvenin tam. Bu sebeple insanların hakkında ne düşündüğünü pek sallamıyorsun. Senin için aşktan ziyade hayattaki en önemli şey kariyerin. Çünkü kendi ayakların üzerinde durup, kimseye muhtaç olmak istemiyorsun. O kadar güçlü bir yapın var ki yardıma ihtiyacın olsa bile bunu kabullenmiyor, her şeyi kendin halletmeye çalışıyorsun. Ancak birinin seni yardımına ihtiyacı varsa gözünü kırpmadan onun için elinden geleni yapıyorsun. Sevdiklerinin iyiliği için gerçekleri göstermek adına fikirlerini söylemekten çekinmiyorsun. Aşk meşk işleri bana göre değil desen bile seni gerçekten anlayan, tanıyan bir erkek ile hayatını bile birleştirebilirsin aynı zamanda çocuk da yaparsın kariyer de. Tabii romantizmden biraz uzak olmak şartıyla, çünkü romantizmden hiç ama hiç hoşlanmıyorsun. :)

Charlotte York!

Charlotte York!
thoughtcatalog.files.wordpress.com

İşte tam bir aşk kelebeği! Senin için hayattaki en önemli şey AŞK. Sen sevmeyi ve sevilmeyi o kadar seviyorsun ki adeta bundan besleniyorsun. Fazlasıyla duygusal, herkese karşı çok nazik, çok düşünceli ve iyi niyetlisin. Ve sevdiklerin için yapamayacağın şey yok. Ufacık şeyler ile mutlu olabiliyor hayal kurmaya ise bayılıyorsun. En büyük hayalin ise; beyaz atlı prensinle mutlu bir yuva kurmak! Hatta belki de çoktan bunu gerçekleştirmiş bile olabilirsin. Hala o şanslı adamı bulamadıysan da çok yakında bulacağına eminiz. Ancak bu beyaz atlı prensin, senin kıymetini çok iyi bilmesi gerekiyor çünkü sen bu dünyada sevilmeyi en fazla hak eden insansın. Senden harika bir dost olduğu gibi ideal bir eş, mükemmel bir anne olacağına şüphe yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
634
343
147
85
55
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LittleKarateka

Samantha Jones! Sen tam anlamıyla yürüyen cazibesin! Gerek coolluğun, gerek kendine güvenin gerekse güzelliğin ile her zaman her yerde dikkat çekmeyi başa... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Samantha Jones! Sen tam anlamıyla yürüyen cazibesin! Gerek coolluğun, gerek kendine güvenin gerekse güzelliğin ile her zaman her yerde dikkat çekmeyi başara... Devamını Gör

Pinklove

Charlotte York!İşte tam bir aşk kelebeği! Senin için hayattaki en önemli şey AŞK. Sen sevmeyi ve sevilmeyi o kadar seviyorsun ki adeta bundan besleniyorsun. ... Devamını Gör