Görüş Bildir
Haberler
Kadına Şiddet, Kadınlar Tarafından Cezalandırıldı

Kadına Şiddet, Kadınlar Tarafından Cezalandırıldı

Onedio Medya
15.03.2014 - 15:22 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 17:23

Kadına Şiddet, Kadınlar Tarafından Cezalandırıldı

Beyoğlu'nda kadına karşı şiddete izin ermeyen bir grup kadın, eski sevgilisini taciz ve tehditle rahatsız eden S.K.'yı teşhir ederek dövdü

Direnişteyiz.org'da yer alan habere göre, daha öncede eski sevgilisini fiziksel şiddet, taciz ve tehdide maruz bıraktığı öne sürülen S.K., Beyoğlunda eski sevglisinin üzerine tekrar yürümek isteyince bir grup kadın duruma müdahale etti. Kadınlar yakın zamanda eski erkek arkadaşı tarafından otobüste öldürülen Özge Gündoğan’ı hatırlatarak, daha fazla erkek şiddetine izin verilmeyeceği belirtilip S.K.'yı teşhir ederek dövmeye başladı. Bu sırada bir kadın da etraftaki insanlara eylemin sebebini anlatıp destek istedi. 'Yaşasın kadın dayanışması', 'Yaşasın kadın adaleti' sloganları atılırken, etraftakilerde alkışlarıyla destek oldu.

Kadınların eylemi üzerine S.K kadınları polise ihbar etme tehididinde bulununca, kadınlar 'sen bizi zaten suç ortağı olan polislere mi ihbar edeceksin' diyerek S.K'yı dövmeye devam ettiler.

Eski sevgilisine 'bu ilişki ben bitti diyene kadar bitmeyecek' dediği iddia edilen S. K.'nin 'bitti' demesiyle, kadınlar bunun takipçisi olacaklarını ve kadın dayanışmasını yükselteceklerini söyleyerek eylemlerini sonlandırdılar.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/kadina-siddet...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0