Görüş Bildir
Haberler
Kadına şiddet bitmiyor

Kadına şiddet bitmiyor

KAN DONDURAN CİNAYETİN SEBEBİ '' ALDATILMA ''

Gün geçmiyor ki ülkemizde kadına ve hayvanlara yapılan eziyet ve şiddetin yeni örneklerini hayretler içerisinde ve üzülerek öğrenmeyelim Burdur'da henüz 20 yasındaki üniversite öğrencisi 17 yaşındaki kız arkadaşını defalarca bıçaklayarak ve eziyet ederek öldürdü ardından da intihar etmeye çalıştı ..

Ülkemizde her yaş kategorisinde okumuş yada eğitimsiz kesimin yaptığı bu canavarlıkların derhal incelenmesi ve insanların zorunlu olarak belirli dönemlerde psikolağa yönlendirilmesi fikrinden kendimi alamıyorum ..

İçeriğin Devamı Aşağıda

BIÇAK YAMULANA KADAR VURMAYA DEVAM ETTİM..

Kız arkadaşıyla olay günü evde onun rızasıyla birkaç kez cinsel ilişkiye girdiklerini, saat 21.00 sıralarında birlikte dışarı çıkıp, içki ve çerez aldıktan sonra eve döndüklerini de ifadesinde anlatan Furkan Kaya, şunları kaydetti:  'Bir süre alkol aldık. Saat 01.00 sıralarında daha önceden kafamda planladığım gibi evde bulunan bıçağı Ayten'in göğsüne birkaç defa sapladım, bıçak bükülünce mutfağa giderek diğer bıçağı aldım ve yeniden bıçakladım. Nefes aldığını görünce yastığı yüzüne kapatarak, boğazını sıktım. Banyoya giderek, küvete su doldurdum. Ayten'in nefes aldığını fark edince bir defa daha boğazını sıktım.'

CİNAYETİ BİR HAFTA ÖNCEDEN PLANLADIM '' ÖLECEĞİNİ BİLİYORDU ''

İddianamede, Furkan Kaya'nın ifadesine de yer verildi. Kaya'nın, ifadesinde, 'Ayten Ağlasun'a gelmeden önce son 1 haftada yaptığımız görüşmelerde kendisine 'Buraya neden geleceğini biliyor musun?' şeklinde sorduğumda o da 'Biliyorum, ölüme geliyorum' demişti. Ben 'Eğer yeni hayatında mutluysan gelmene gerek yok' demiştim. O da 'Geleceğim' dedi. Kendisiyle buna benzer görüşmelerimiz olmuştu. Ağlasun'a geldiğinde de kendisine 'Neyle karşılaşacağını biliyor musun, emin misin?' diye sorduğumda kendisi, 'Biliyorum' şeklinde cevap verdi. Ben Ayten'i öldürmeyi olaydan yaklaşık 1 hafta öncesinden düşünmüştüm. Bana ihanet ettiği için böyle bir düşünceye kapılmıştım' dediği kaydedildi.

Ayten Keklik'in öldüğünü fark edince küvete girerek, kendi bileklerini ve boynunu kestiğini, evdeki ilaçları içip, intihar girişiminde bulunduğunu anlatan Furkan Kaya, 'Daha sonra mezarlık mevkisindeki bir araziye giderek, ağaca iple kendimi asarak, intihar etmeye çalıştım. Ancak başaramayınca eve dönüp olayı ev arkadaşım H.K.'ye telefonla bildirdim. Eve gelen H.K. durumu polise haber verdi' dedi.

Furkan Kaya'nın yargılanmasına, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde gelecek aylarda başlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın