Görüş Bildir
Haberler
TV
22 Yıllık Efsane Televizyoncu Ekrana Veda Etti

22 Yıllık Efsane Televizyoncu Ekrana Veda Etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jay Leno Says Farewell

Jay Leno Böyle Veda Etti

Leno programın sonunda da gözyaşlarını tutamayarak “Hayatımın en güzel 22 yılıydı. Artık programı bir başkasına devretme vakti”

Jay Leno, açılış konuşmasında son 22 yılı kısaca özetledi. “O zamanlar her yerde sigara içilebildiğini, Justin Bieber’ın henüz dünyaya gelmemiş olduğunu” söyledi.

Programda önceden hazırlanan bir bant da ekrana geldi. Burada ünlülerin Leno’ya emekli olduktan sonra neler yapabileceği ile ilgili tavsiyeleri yer alıyordu.

Bunların en ilginçlerinden biri de ABD Başkanı Obama’dan gelen Antarktika’ya büyükelçi olma teklifiydi.

Jay Leno’nun 22 yıl önce 24 Eylül 1992′deki ilk konuğu olan komedyen Billy Crystal bu son programda da onur konuğu olarak ekranda göründü.

Bu tarihi bölümün konuğu olan Crystal, The Sound of Music adlı Broadway müzikalinden So Long Farewell adlı şarkıyı seslendirdi.

63 yaşındaki Leno programın final konuşmasında da “Ben dünyadaki en şanslı adamım. Başkanlarla, astronotlarla, film yıldızlarıyla tanıştım. Bu kesinlikle inanılmazdı” dedi.

Jay Leno, programına dokunaklı final konuşmasının sonunda da herkese teşekkür edip “Jimmy Fallon’ı izleyin Sonra görüşürüz” dedikten sonra eşine seslenerek “Eve geliyorum tatlım” diyerek programı kapattı.

Programı 17 Şubat tarihinde sunmaya başlayacak olan komedyen Jimmy Fallon’un, 1972′den bu yana California’da çekilen Tonight Show’u, New York köklerine geri götüreceği belirtildi.

Sözcü

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2014/dunya/jay-le...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0