Görüş Bildir
Haberler
iWatch Kobe Bryant Tarafından Test Ediliyor

iWatch Kobe Bryant Tarafından Test Ediliyor

Batuhan
23.06.2014 - 10:29

iWatch Kobe Bryant Tarafından Test Ediliyor

Apple’ın merak beklenilen akıllı saati iWatch’u profesyonel sporculara test ettirdiği ortaya çıktı. Bu sporcular arasında tüm dünyanın tanıdığı NBA’den büyük bir yıldız da yer alıyor.

Apple’ın şehir efsanesine dönen cihazı iWatch hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde üç farklı patenti ortaya çıkan akıllı saatin test sürecinin profesyonel sporcularla gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Apple, NBA, MHL ve MLB’de oynayan bazı sporculara iWatch’un egzersiz ve günlük aktivite takip özelliklerini test ettiriyor. Firmanın anlaştığı yeni isim ise Kobe Bryant. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın Cupertino’daki genel merkezinde görülen Bryant, söylenenlere göre iWatch’u denemeye başlamış. Kobe’nin yanı sıra, test sürecine katılan isimler arasında Los Angeles Kings’ten buz hokeyi oyuncusu Dustin Brown ve Boston Red Sox’tan birkaç beyzbol oyuncusu da bulunuyor. Apple, sporcularla bir gizlilik anlaşması imzaladı ve kendilerinden dışarıya hiçbir şekilde bilgi vermemelerini istedi.

Birden fazla ekran boyutunda olacağı ve 10 farklı algılayıcısı bulunacağı söylenen iWatch’un önümüzdeki ekim ayında tanıtılması bekleniyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/kobe-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0