Görüş Bildir
Haberler
İşte Olay Yaratan 'Selfie'nin Müthiş Hikayesi!

İşte Olay Yaratan 'Selfie'nin Müthiş Hikayesi!

Batuhan
03.04.2014 - 12:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Olay Yaratan 'Selfie'nin Müthiş Hikayesi!

Fenerbahçeli futbolcular ve Başkan Aziz Yıldırım'ın derbi öncesi moral yemeğinde 'Selfie' pozu vermesi olay olmuştu. İşte o anların özel hikayesi.

Son günlerde özellikle sosyal medyanın yeni çılgınlığı 'Selfie' oldu. Spordan sinemaya, siyasetten magazin dünyasına kadar her yer cep telefonlarının kamera kısmına doğru bakan yüzlerle doldu. Devam eden Oscar töreninden sahada oynanan karşılaşmada gol sefielerine kadar uzanan bu yol Türkiye'den de geçti. Soyunma odasında başlayan çılgınlık Aziz Yıldırım'ın da katılmasıyla başkanlar seviyesine kadar yükseldi.

Artan puan farkı yüzleri güldürdü

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin puan farkını her geçen hafta açmasıyla birlikte Başkan aziz Yıldırım'ın da keyfi git gide arttı. Futbolcuların bu heyecanına ortak olmak isteyen Aziz Yıldırım oyuncularının teklifini kırmadı ve son günlerin modasına ayak uydurdu. Maç toplantılarında, yurt dışından ülkeye ayak bastığında, cezaevinden çıkışında yanında olan futbolcularına sınırsız destek veren Aziz Yıldırım artan puan durumu ve ortaya koyan mücadelenin de keyfini çıkardı.

'Haydi başkan selfieye gel'

Sezon başından bu yana gelenek haline gelen toplu maç öncesi yemeklerinden biri de derbi mücadelesi motivasyonuna dönüştü. Fenerbahçe kafilesi, kaptanlar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in çevresinde toplanırken Aziz Yıldırım'ın da keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Ve o anlarda beklenmedik bir istek Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın kalecisi Volkan Demirel'den geldi. Artık takımın ağabeyi olan ve birleştirici rolüyle dikkat çeken Volkan Demirel, Aziz Yıldırım'dan 'Selfie'lerinde başrolü oynamasını istedi. Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin gibi tecrübeli ve takımda uzun yıllar oynamış futbolcuların da ısrarıyla Aziz Yıldırım 'Sefie'de yeni bir boyuta geçilmesini sağladı.

Anlamlı poz

Fotoğrafın kısa ama anlamlı hikayesine mutlu yüzleri de yerleştiren Fenerbahçeli futbolcular taraftarlarına derbi öncesi 'Geliyoruz' mesaını verdi. Taraftarların sık sık başvurduğu ve dillere pelesenk olan bu tabir sarı lacivertli camianın şampiyonluğu ve derbir zaferini de ne kada ristediğini göstermiş oldu. Fenerbahçeli futbolcuların 'Selfiesi' sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. O 'Selfie' esnasında ise onları da görüntüleyenler vardı. İşte olay fotoğrafın hikayesi de böylelikle gelişmiş oldu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın