Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Film Festivali Başvuruları Başlıyor

İstanbul Film Festivali Başvuruları Başlıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

4-19 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek, 34. İstanbul Film Festivali'ne Türkiye’den katılacak filmler için son başvuru tarihi 30 Ocak 2015.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 34. İstanbul Film Festivali, 4-19 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 11’inci kez Akbank sponsorluğunda yapılacak İstanbul Film Festivali’ne Türkiye’den katılacak filmler için son başvuru tarihi 30 Ocak 2015. Başvurular arasından belirlenecek filmler, “Altın Lale Ulusal Yarışma”, “Yarışma Dışı”, “YeniTürkiye Sineması” ve “Belgeseller” bölümlerindegösterilmek üzere değerlendirilecek.

Ulusal Yarışma filmlerinden jürinin seçeceği En İyi Film’e 150.000 TL, En İyi Yönetmen’e ise 50.000 TL ödül verilecek. En iyi ikinci filme ise Onat Kutlar anısına Jüri Özel Ödülü verilecek. Genç yaşta kaybettiğimiz yönetmen, senarist ve yapımcı Seyfi Teoman anısına bu yıl üçüncü kez Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü verilecek. Festivalde gösterilen Türkiye yapımı tüm kurmaca ilk filmler arasından En İyi İlk Film Ödülü’nü kazanan filmin yönetmenine CMYLMZ Fikirsanat aracılığı ile 30.000 TL para ödülü verilecek.

  • Beyazperde
Kaynak: http://www.beyazperde.com/haberler/fi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0