Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da İşadamına Silahlı Saldırı

İstanbul'da İşadamına Silahlı Saldırı

adem kara
10.06.2014 - 16:40

Gaziosmanpaşa’da Tek Rumeli TV ve Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, şirket merkezi önünde silahlı saldırıya uğradı. Olayda Atilla Baykal ve yanında bulunan teknik ve idari müdür Yavuz Verdi yaralandı. Baykal'ın bazı kişiler tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Tek Rumeli TV ve Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, İstanbul'da silahlı saldırıya uğradı.

Olay 10.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Atilla Baykal sabah saatlerinde yanında teknik ve idari müdür Yavuz Verdi ile birlikte ofisten çıkıp Tek Rumeli TV'ye gitmek istedikleri bir sırada saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu Atilla Baykal ile yanında bulunan Yavuz Verdi yaralandı. Bacaklarından vurulan yaralıların, durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yaralılar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baykal’ın aracının ön koltuğunda bulunan poğaçalar ise dikkat çekti. Baykal'ın bazı kişiler tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar ise bir otomobille kaçarak izlerini kaybettirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptıkları incelemenin ardından şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

CHA

Kaynak: http://cihan.com.tr/news/Tek-Rumeli-T...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0