Görüş Bildir
Haberler
İsrail Saldırısında İranlı General de Öldürülmüş

İsrail Saldırısında İranlı General de Öldürülmüş

FreiGeist
19.01.2015 - 15:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

İran, İsrail'in Suriye'de düzenlediği ve beş Hizbullah komutanının öldüğü hava saldırısında bir generallerinin de hayatını kaybettiğini doğruladı.

İran, İsrail'in Suriye'de düzenlediği ve beş Hizbullah komutanının öldüğü hava saldırısında bir generallerinin de hayatını kaybettiğini doğruladı. Öldürülen generalin, İran'ın devrim Muhafızları Komutanlarından olduğu bildirildi.

Lübnan güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail helikopteri, Suriye-İsrail sınırında bulunan Golan Tepeleri’ndeki Kuneytra kentinde devriye gezen Hizbullah'a ait araca saldırı düzenledi. Saldırıda, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından İmad Mugniye'nin oğlu Cihad Mugniye'nin de arasında bulunduğu beş Hizbullah askeri hayatını kaybetti. Ölenler arasında İran'ın da bir generali olduğu doğrulandı.

Öte yandan Hizbullah basın ofisinden yayımlanan yazılı açıklamada, Kuneytra'da devriye gezen Hizbullah aracının, İsrail hava saldırısına uğradığını, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine bilgi verildiği ifade edildi.

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi

Kaynak: http://www.dunyabulteni.net/manset/31...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0