Görüş Bildir
Haberler
İspanya'da Kardeş Hakemler Gündemde

İspanya'da Kardeş Hakemler Gündemde

Fatih
11.02.2014 - 19:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya'da Kardeş Hakemler Gündemde

İspanya'da bu hafta zirve yarışındaki iki takımın maçlarında iki kardeş hakem görev aldı.

La Liga'da bu hafta zirve el değiştirdi. 18 yıl sonra ilk kez geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Atletico Madrid, Almeria deplasmanında aldığı mağlubiyetle üçüncü sıraya gerilerken, Sevilla deplasmanından 4-1'lik galibiyetle dönen Barcelona zirveye çıktı. Bu iki karşılaşmada yapılan hakem hataları ise İspanyol basınının gündemindeydi.

Atletico Madrid Kulübü, Almeria maçında Diego Costa ve Manquillo'ya iki penaltılarının verilmediğini belirtti. Madrid ekibi, hakem Fernando Teixeira Vitienes’in son dakikada çaldığı penaltı kararı ve kaleci Aranzubia’ya verdiği kırmızı kartın haksız olduğunu ileri sürdü.

Barcelona ise ilk yarıda çok zorlu anlar yaşadığı Sevilla deplasmanında karşılaşmaya eşitlik getiren golü ofsayt pozisyonundan buldu. Messi'nin ceza sahasına ortaladığı topta Alexis Sanchez'in ofsaytta olduğu, pozisyon tekrarında açıkça göze çarpmaktaydı. Bu pozisyona gol kararı veren hakem de tıpkı Atletico Madrid maçının hakemi gibi İspanyol basını tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Ne tesadüftür ki; Sevilla-Barcelona maçını yöneten isim; Atletico Madrid karşılaşmasının hakeminin kardeşi; Jose Antonio Vitienes'di.

İki kardeşin; La Liga'nın zirvesini yakından ilgilendiren maçlarda verdikleri kararlar İspanyol basınının gündeminde geniş yer tuttu. Gazetede yer alan haber ve makalelerde Vitienes kardeşlerin kritik pozisyonlarda hatalı düdükler çaldıkları vurgulandı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ispany...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın