Görüş Bildir
Haberler
İş Hayatında Faydası Görülen Davranış Biçimleri

İş Hayatında Faydası Görülen Davranış Biçimleri

Finally !

Öncelikle Sevgili Onedio okurları bu açtığım ilk konu başlığı hatalarım yanlışlarım olacaktır şimdiden hepinize özürlerimi sunuyorum.

Tüm sınavlardan mülakatlardan geçip üzerine ihtisas yaptığımız mesleğimize sonunda kavuştuk. Bekle bizi Pazartesi 08:00

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Artık bir mesleğimiz,belirli maaşımız olduğuna göre uzun zamandır ilanda takip ettiğimiz arabamıza/motosikletimize kavuşabiliriz. Ne de olsa artık milletin kız vermek için artı puan sayacağı bir işimiz var.

2.

2.

Artık çevremiz daha önce hiç hayatımızın kıyısından geçmemiş insanlarla dolu. Tabi biz akıllı çocuklarız hemen laps diye ortaya atlamıyoruz kim nasıl konuşuyor nasıl davranıyor tek tek süzüyoruz. Temkinliyiz sonuçta.

3.

3.

Bir süre sonra iş yerinde güvenebileceğimiz,işi abartıp küçük sırlarımızı verebileceğimiz,haftasonu okeye gidip dördüncü olarakta personel departmanından Müfit'i çağıracağımız bir arkadaş grubumuz oldu

4.

4.

Haftasonu geldi çattı. Sen arkadaşlarınla yav bi Aksazlar yapsak ya da Büyük Samanlık'a gidip mangal yapsak diye içinden geçiriyosun hatta hem benim abdestsiz binilmemiş arabayla gideriz rahat oluruz derken. O da ne. Bir duydun ki yakın arkadaşın iş yerinde senin dedikodunu yapmış.Hem de iş yerinde halihazırda kısmen çalıştığından daha rahat bir pozisyon uğruna. Pis insan

5.

5.

Burada benden size bir tavsiye . Yakınlık dereceniz ne olursa olsun. Henüz 6 yıllık bir memur olmama rağmen edindiğim ve faydasını gördüğüm bir davranış. O arkadaşınızı çekin bir köşeye Tombalacı'nın sorgu sahnesi gibi alın karşınıza ve sorun. Neden yaptın ? Cevabını bilmenize rağmen sorun ki bu konuda hassas olduğunuz bilinsin. Bir daha böyle bir şeye cesaret edilmesin. Sonuçta yakın arkadaşsınız sizin sözünüz sizde kalmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Google'ye Patron yazdım bu çıktı  :) Yakın zamanda tadına bakıcam. Neyse.

Sorunlar bitecek mi ? hayııır. Bir de sizin üzerinizden ego kasmaya çalışan patronlarınız olacak. İş yerinde patronunuz haklı da olabilir ya da aynı  joffrey baratheon gibi davranıyordur. İş yerinde kendinize dikkat edin açık vermeyin. Bilin ki işinizi doğru yaparsanız hep kazanacaksınız. Bazen başarının takdiri geriden gelir. Unutmayın.

7.

7.

Yaptığımız işte hitap ettiğimiz insanlar olacak. Bize işlerini çözüme kavuşturmak için gelecekler. Biz de bunun karşılığında para almıyor muyuz zaten ? Gelen müşterileri veya hizmek almak isteyenleri bekletmeyin. Hemen elinizdeki okeyi ara taşa bağlayın oyunu bitin ve yapmanız gereken işi halledin.Okey flash oyundur bekleyebilir.

8.

8.

Her ne kadar günümüzde olağan karşılansa da bulunduğunuz pozisyonda yükselmek için kimseyi çiğnemeyin. Kimseden faydalanmayın. Dedikodu yapmayın. İşinize odaklanın. Başarılıysanız eğer 'geri döneceğiz elbet birgün- Canbay-Wolker' dermişcesine hakkınızı alacağınızı bilin.

9.

9.

KESİNLİKLE kendinize bir hobi edinin. Motorsiklet kullanın mesela klüplere katılın. Kendim de bir YÇP Türk Chopper Üyesi olarak şiddetle tavsiye ederim sinir stres kalmaz. Korolara katılın resim çizin doğada kamp kurun. Tatillerinizde iş arkadaşlarınızla vakit geçirseniz bile iş konuşmamaya gayret gösterin.

10.

10.

Ve son olarak unutmayın ki . Siz mesailer üstü bir varlıksınız. İş yeriniz sizin sosyal yaşamınızı ve hayat döngünüzü idame ettirebilmek için edinmeniz gereken şeyleri kazandığınız yer. Bu kadar. Çalışarak kazandığınız parayı mutlu ve sağlıklı harcamanız dileğiyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın