Görüş Bildir
Haberler
İos 7.1.2 Geliyor

İos 7.1.2 Geliyor

Pchocasi
22.06.2014 - 10:42 Son Güncelleme: 22.06.2014 - 14:26

İos 7.1.2 Geliyor

iOS 8 tanıtımı öncesi Apple ekibi güvenlik açıklarını kapatarak bazı sistemsel performansların önüne geçmenin planlarını yapmaya başladı. Hal böyle olunca yeni iOS güncellemesi yola çıktı. Detaylar haberimizde.

Apple ekibi, WWDC 2014 ekinliğinde tanıttığı yeni mobil işletim sistemi olan iOS 8 için sunduğu yepyeni özellikler çok tutulmuştu. Etkinlik sonlandıktan sonra dağıtım işlemlerine başlanan iOS 8′in ilk Beta sürümünde birçok hata meydana gelmiş ve yayımlanan yazılım güncellemeleri ile düzeltilmek için adımlar atılmıştı.

YENİ GÜNCELLEME YOLDA

iPhone 6 için sayılı günler kala iOS 8 ile birlikte sunulacağı etkinlikte Apple’ın iOS 7 için yeni bir güncelleme yayınlayacağı tahmin ediliyor. Bu güncelleme ile birlikte sistemde meydana gelen güvenlik açıkları ile sistem performansının artırılması için gelecek olan bir güncelleme olduğu biliniyor. Yeni güncellemenin sürüm numarası 7.1.2 şeklinde olacak.

27 HAZİRAN TAHMİNİ GÜNCELLEME TARİHİ

Yeni çıkacak olan iOS güncellemesi 7.1.2 büyük ihtimalle tarihinde yayınlanacak. Apple bu yeni güncelleme ile birlikte güvenlik açıkları ile sistem performansını artırmaya yönelik testlerini bitirerek şimdi kullanıcılara dağıtmayı planlıyor.

İlerleyen zamanlarda bu açıkların ne kadar kapatıldığını ve sistemde ne gibi değişikliklerin olduğunu tekrardan inceleyeceğiz.

Pchocasi - Faruk YILMAZ

Kaynak: http://www.pchocasi.com/ios-712-geliyor/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın