Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Yalnızca İnternet Dünyasındaki Yabancılara Söylediği 13 Tuhaf Seks Sırrı

etiket İnsanların Yalnızca İnternet Dünyasındaki Yabancılara Söylediği 13 Tuhaf Seks Sırrı

Rinascita
28.01.2019 - 15:39

Herkesin karanlık bir yanı vardır illa ki. Özellikle seks konusunda insanlarla konuşmaya çekindiğimiz bazı huylarımız olabilir. Bunları paylaşabileceğimiz tek yer ise internet. Sonuçta anonim bir isimle her şeyin açıkça konuşulduğu bir yerde kimse kimseyi kolaylıkla yargılamaz. İşte The Chive'den sizler için derlediğimiz, insanların en ilginç seks sırları...

Kaynak: http://thechive.com/2019/01/23/the-se...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Her zaman bir yetişkin olarak emzirilmek istedim, ama tuhaf görüneceğini düşündüğüm için kimseye söyleyemedim."

2. "Bekaretimi, Craigslist adlı internet sitesinde tanıştığım, benden yaşça büyük bir Hristiyan kadınla kaybettim."

3. "Kuzenim Sue swinger partilere oldukça düşkün. Nereden mi biliyorum? Çünkü partilerin birçoğunda onu gördüm."

4. "Birkaç yıl önce sarhoş oldum ve arkadaşlarıma, beni efendisi olarak adlandıran kedi kızları bağlamakla ilgilendiğimi söyledim. Bu konuyu unutup susacaklarını hiç sanmıyorum."

5. "Ek iş olarak fetiş hikayeleri yazarak ayda 400 dolar kazanıyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kendimden utanmıyorum ama oda arkadaşımla (ikimiz de kadınız) geceleri beraber olmak üzerine dayalı bir ilişkim olduğunu arkadaşlarım öğrenselerdi yerin dibine girerdim."

7. "Bir zamanlar Rus bir kadın barmen ile bir süreliğine beraberdim. Eskiden Rusya'da yaşadığı zamanlarda itfaiyeci olarak çalışıyormuş. Bana kendisine ait olan itfaiyeci kostümünü giydirmesine, beni bağlamasına ve o şekilde sevişmeye izin verdim."

8. "Evsiz bir kadınla tek gecelik bir ilişkim oldu. Onu bara aldım ve ertesi sabah olana dek evsiz olduğunu bilmiyordum."

9. "Küçük ama birbirine adanmış bir yakın arkadaş grubum var. Eğer ani bir şekilde ölürsem, ailemden birileri evime gitmeden önce oradaki farklı boyutlarda ve şekillerde olan seks oyuncaklarıyla dolu kutumu yok edecekler. "

10. "Birkaç yıllığına seks işçisi olarak çalıştım. Arabalarda oral seks yapıyordum. Çok iyi para kazandım. Kimse bilmiyor."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Bir kadın beni bağlayıp külotunu ağzımın içine sıkıştırsa büyük ihtimalle kendimden geçerdim. İnsanlarla hayatta paylaşamam bunu."

12. "Gençken erkek kardeşimin ışın kılıcını mastürbasyon yapmak için kullanıyordum. Tek bir kişiye bile söylemedim. O günlerde güç benimleydi."

13. "Profesyonel kadın temizlikçiler konusunda fetişim var. Bu nedenle temizlik eldivenleri, çamaşır deterjanı ve yer temizleme ürünleriyle mastürbasyon yaptım."

*Evde denemeyiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
194
135
62
43
31
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Feridun Baylan

siz bunlara sır'mı diyorsunuz 😂😂😂 siz biraz google'lama yapında gercek hikaye sır neymiş görün bu galeriyi hazırlayan sığır iyi keklemiş sizi

Türkiye'nin gündeminin yanında bunlar sıradan ...