Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Tatlı Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Tatlı Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

İnsanların üstünde nasıl bir etki bırakıyor, onları hangi tatlı gibi etkiliyorsun? 

Bu ilginç testle bunun cevabını öğreneceksin! 😄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Birisi sana "Benim tatlıyla pek aram yoktur" dediğinde, ona nasıl bir tepki verirsin?

2. Bir meyve seç bakalım!

3. Şimdi telefonuna bak, son kullandığın emojilerden biri bunlardan hangisi?

4. Peki şimdi ocakbaşına gittik. Ne yesek?

5. Şimdi olsa hangisini bir solukta yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına uygun?

7. Tatlı sevmeyen yoktur diyebiliriz. Peki senden tatlı sevgine bir puan vermeni istesek?

8. Son olarak bir de içecek seç de sonucunu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Künefe!

Künefe!

Sen insanların üstünde künefe gibi bir etki bırakıyorsun. Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin onlara tıpkı bir künefenin sıcaklığı gibi sıkıca sarılırsın. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir adet olmuş. Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Baklava!

Baklava!

Sen insanların üstünde baklava gibi bir etki bırakıyorsun. Bazı insanlar baklavaya nasıl mesafeli bakıyorsa sana da öyle bakanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Baklava gibi yumuşak ve tatlısın. Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Şekerpare!

Şekerpare!

Sen insanların üstünde şekerpare gibi bir etki bırakıyorsun. Her yerde bulunmayan şekerpare gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik birisin. Bu özelliğin insanların seni kolayca sevmesine sebep oluyor. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dil sende var. Her şarta uyum sağlayabilecek, her zorluğa göğüs gerebilecek yapın sayesinde insanların bir numaralı dostu olursun.

Sütlaç!

Sütlaç!

Sen insanların üstünde sütlaç gibi bir etki bırakıyorsun. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor.

Trileçe!

Trileçe!

Sen insanların üstünde trileçe gibi bir etki bırakıyorsun. Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun.

Kıbrıs tatlısı!

Kıbrıs tatlısı!

Sen insanların üstünde Kıbrıs tatlısı gibi bir etki bırakıyorsun. Daima pozitif ve mutlu olmaya çalışırsın. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
553
270
70
59
27
27
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Baklava çıktı. Hadi secde edin şimdi önümde.

yazıyor..

Künefe çıktı umarım CZN burak künefesi değildir ahgdfgh

Pepe

Sütlaç! Sensin sütlaç!