Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üzerinde Hangi Makyaj Malzemesi Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlar Üzerinde Hangi Makyaj Malzemesi Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

mignon
15.01.2016 - 15:57

Makyaj bütün kadınların hayatının bir köşesinde olan bir olgu. Bazılarımız makyajsız yapamaz bazılarımız yapmaya üşenir. Ama hepimiz en azından bir kere de olsa o makyaj ürünlerine sahip olmuşuzdur. Peki sizce o makyaj ürünlerinin yarattığı etkileri gerçek hayatta insanlar üzerinde bırakabiliyor musunuz? Buyurun cevabını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, makyaj yapar mısın?

2. Makyajdan sonra bir de giyinme tarzına bakalım. Aşağıdakilerden hangisi senin tarzına en yakın?

3. Yorgun bir günden sonra seni en çok hangisi rahatlatır?

4. Çocukluğuna gidelim mi biraz? Mesela sen en çok hangi oyunu severdin?

5. Peki hayatında ne eksik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki dünya şehirlerinden hangisi tam senlik?

7. Şunlardan hangisi anlık keyfini kaçırır?

8. Sence "iç güzellik daha önemlidir" sözü ne kadar doğrudur?

9. Son olarak, bakkala ekmek almaya giderken nasıl olursun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ruj!

Sen fazlasıyla çekicisin! Tıpkı makyajın en seksi parçası ruj gibi insanlar üzerinde seksi bir etki bırakıyorsun. Dış görünüşüne fazlasıyla özen gösterenlerdensin. Dışarıda seni görenler bir daha unutamıyorlar. Bakışların, gülüşün, tavırların tek kelime ile bir leydi gibi. Bu kadar mükemmel olmak zaman zaman başına bela oluyor. Seni kıskanan insanlar oluyor onlar da yoluna taş koyuyor. Seni çekemeyen anten taksın dediğimiz o :)

Kapatıcı!

Sen tıpkı kapatıcı gibi ufak tefek hataları kapatmakta dünya markasısın. Yüzde göze hoş gelmeyen minicik bir ayrıntıyı kusursuz hale getiren kapatıcı gibi sen de insanların kusurlarını kapatıyorsun, hem de onlara hiçbir şekilde hissettirmeden. Tam anlamıyla melek gibisin. Senin kadar düşüncelisini görmedik duymadık bilmiyoruz! Bu kadar iyi niyetli ve düşünceli olman sana bir sürü arkadaş, dost ve hatta kardeş getirmiş. Bu kadar süper bir insan olsan da sinirlenince sen de çığırından çıkıyorsun. İnsanların seni kullandığını anladığın an içindeki melek bir şeytana dönüşüyor. Seni sinirlendirenlere kolay gelsin. :)

Aydınlatıcı!

Makyajın belirginleştiricisi aydınlatıcıdır, elmacık kemiklerinden yüzün yapısına kadar her şeyi belirleyen nokta aydınlatıcıdır. Tıpkı makyajın bel kemiği olan aydınlatıcı gibi sen de insanların yol göstericisisin. Bir sorunu olanın aklına gelen ilk isim sensin. Fazlasıyla anaç ve yol gösterici olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlar her an her sorunda sana koşuyor. Bu kadar derdi, tasayı çözmen iyi ama zaman zaman sen de tıkanıp kalıyorsun, özellikle kendi sorunlarını çözemiyorsun. Bu durumda fazla çekingen olup kimseye bir şey söyleyemiyorsun. Emin ol çevrendekiler de sana ellerinden geldiğince yardımcı olacak, at şu çekingenliğini!

Göz Kalemi!

Göz kalemi gözlere nasıl bir derinlik katıyorsa sen de insanların hayatına öyle bir derinlik katıyorsun. Herkesin ihtiyacı olan insan sensin. Ancak insanlar senin ne kadar derin bir insan olduğunun farkında değil. Seni tanımayan insanlar seni çok bilmiş olarak görüyor; bunun nedeni de dışarıya karşı biraz soğuk duruşun. Oysa sen fazlasıyla entelektüel ve bilge birisin bu entelektüelliğin tamamen çok okumandan ve çok araştırmandan geliyor. Sen emin olduğun şeyleri insanlarla paylaşıyorsun bunu da az insan anlıyor. Boşver bırak bilmeyenlerle işin yok senin!

Allık!

Sen makyajın rengi olan allık gibi insanlara enerji veriyorsun. Makyajın son darbesi allık nasıl bir anda renk ve canlılık veriyorsa sen de girdiğin ortama enerji depoluyorsun. Senin olduğun ortamda eğlenmemek imkansız! Bu kadar enerjinin yanına pozitifliğini de eklemek lazım. İnsanların morali bozuk olduğunda gülümseyebildikleri her şeyin içinde sen varsın. Bu kadar pozitif olup da asosyal olman beklenemezdi zaten. Her gün farklı bir etkinlikte farklı bir olaydasın. Bu kadar sosyal olup yakınlarına zaman ayıramadığın için de biraz sitem ediyor olabilirler. Arada bir onları da hatırlamanızda fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2231
925
276
274
84
83
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kumsal

Göz kalemi gerçekten doğru

Asya

kapatıcı benim açıklamam şu sevdigim insanların kötülüklerini görmezden gelmem

MoonWalker

"kapatıcı" çıkan tanımın şu cümleleri benim adıma kesinlikle doğru; Bu kadar süper bir insan olsan da sinirlenince sen de çığırından çıkıyorsun. İnsanların s... Devamını Gör