Görüş Bildir
Haberler
İlk Buluşmada Yaptıkları İle İkinci Buluşmayı Kesinlikle Haketmeyen 17 Erkek Tipi

etiket İlk Buluşmada Yaptıkları İle İkinci Buluşmayı Kesinlikle Haketmeyen 17 Erkek Tipi

Erkekler ikiye ayrılır; ilk buluşmada sizin kalbinizde yer kapanlar ve ilk buluşmada tuzla buz olanlar. Tuzla buz olanlarda sebep say say bitmiyor. Birkaçını size sayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buluşmaya özensiz kötü sayılabilecek bir kıyafetle gelen arşidük.

Üstündeki poları en son ne zaman yıkadı? Kendisi bu kadar pasaklıysa evi nasıldır? Sakallarının manevi değeri mi var acaba? Keşke ben de evi temizlerken giydiğim eşofmanımı giyseydim.

2. Sizden değil de yemekten deli gibi hoşlanan adam.

Sizi çok güzel bir restorana yemeğe götürüyor diye sevinmeyin. Bu tip kendi zaten oraya gidiyor sizi de bahşedip çağırmış. Yemek yerken ona dokunmayın ve sessizce yemeğini bitirmesini bekleyin.

3. Bütün gece size işinden ve başarılarından bahseden adam.

Şimdiden sabırlar diliyoruz. Bu haşmetlinin nasıl öss'yi dereceyle kazandığını sonra üniversiteyi nasıl üçüncülükle  bitirdiğini, müdürlüğe nasıl çıktığını, üstlerinin nasıl da onun başını okşadığını yaklaşık 5 saat dinleyeceksiniz.

4. Arabalarından, evinden ve parasından başka bir şey bilmeyen adam.

Spor arabasını dinlediğinizde ilk başta eğleneceksiniz fakat yazlıkları, iş yerleri ve ağzından kaçırdığı üzüm bağları sizin ciğerinizi solduracak. Bir de geceyi 'paradan bahsetmeyi hiç sevmem'le kapatacak ve siz gerçekten düşüp bayılmak isteyeceksiniz. Anlattığı kadar parası olmadığını garanti edebiliriz.

5. Tüm gece telefona bakıp annesi, en yakın arkadaşı ve kankisiyle şakalaşan ergen tip

Pardon deyip deyip telefonuna bakacak, bir şeyler yazacak ve gülümseyecek. Daha da sıkıcısı 'Merve seni merak ediyor selfi çekip gönderelim mi?' diyecek. Karnım ağrıyor deyip geceyi kısa kesebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bütün gece poz verip kasılan adam, bari iki lafın belini kırsaydınız.

Hayır playboy değilsin, oyuncu ünlü hiç değilsin. Kime poz verdi bütün gece acaba?

7. Garsona kölesiymiş gibi davranan kibirli hırto.

Hayır altı üstü makarna ile biraz salata isteyeceksin. Otuz kere geri çağırıyorsun garsonu ve üstüne anlatamadığın sıkıntını anlamadığı için suçluyorsun. Umarım bir gün seni de bir yerlerde şamar oğlanına dönmüş görürüz.

8. Buluşma boyunca işinden hayatından ve arkadaşlarından şikayet eden gergin tip.

Kendinizi şikayet hattı gibi hissetmeye hazır olun. Herkesin kötü, bu mızmız sevgili adayınızın iyi olduğu bir dünyanın kapılarını aralamak üzeresiniz. İlk geceden bu kadar sıkıntıya kucak açmaya hazır olduğunuzu hiç zannetmiyoruz.

9. Haddini aşan soruları ağzını gere gere soran tokatlık tip.

'Cinsellikte sınırların nelerdir?',  'Eski sevgilin Batu ile ilişkiniz nasıldı?', 'Evin kira mı senin mi?' gibi sorular alır almaz gülümsüyorsunuz ve ben bir lavaboya gideceğim canım deyip derhal orayı terk ediyorsunuz.

10. Eski kız arkadaşından bahsedip duran düşük zekalı arkadaş.

smg.photobucket.com

Yine bir eski sevgili Merve hikayesi. Bütün gece Merve'yi dinlemeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Saatlerce iltifat edip inandırıcılığını yitiren acemi kazanova.

'Şimdiye kadar gördüğüm en güzel gözlere sahipsin', 'Çok farklı bir havan var', 'Bu güzellik şimdiye kadar nasıl yalnız kaldı anlamıyorum' Üçüncü cümleden sonra bir iç şişmesi başladı değil mi?

12. Dakikalarca size dik dik bakan manyak.

Bu tip hakkında çok bir şey kestiremiyoruz. Sizi öldürmeyi mi düşünüyor, ay sonu ödemeleri mi var, yoksa ütüyü fişte mi unuttu? Hangisi olursa olsun sizi bağlamaz. En yakın arkadaşınıza 'bana bir şey olursa sorumlusu Berk'tir' diye mesaj atın.

13. Size halı saha maçından takım arkadaşınızmış gibi ayı ayı davranan yogi tip.

Size LAN diye hitap etmesiyle başlıyor hikaye. Gecenin kalanında askerlik anılarına hazır olun.

14. Bütün gece sizi eleştiren, saçınıza kıyafetinize o da yetmedi arkadaşlarınıza laf eden tip.

Hiç bir yere ayrılmayın, ayrılmayın ki; bu adamı tercih ederseniz geriye kalan hayatınızı nasıl cehenneme çevireceğini iyice anlayın.

15. Hesabı görünce gerginlik çıkaran hesaplı arkadaş.

Hesap biraz kabarık gelmiş olabilir, mekan bizi soymak istiyor da olabilir fakat bu ortalığı ayağa kaldırmana değer mi bilmiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hesap ödeme zamanı oyalanıp bütün hesabı size kilitlemeye çalışan arsız adam.

Bu durumda çantanızdaki bütün parayı çıkarıp önüne atıyorsunuz. Bir dahakine gerekirse biz öderdik zaten. Daha bir tabak yemek ısmarlamaktan aciz, bununla iki dakika geçirilmez.

17. Son olarak sizi yol ortasında bırakıp koşarak arabaya yetişen düşüncesiz çapsız yol yordam bilmez cengaver.

Harika bir gece geçiriyorsunuz. Dışarı çıktınız ve O  bir otobüse bakıp 'aa 500T hayatta boş bulamam' deyip sizi oracıkta bırakıp otobüse koşuyor. O kadar tatlı ki binince size el sallıyor. Geçmiş olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
171
89
23
21
18
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın