Görüş Bildir
Haberler
İDO Facianın Ardından "Kamera Yok" Dedi Ama..

İDO Facianın Ardından "Kamera Yok" Dedi Ama..

Batuhan
16.03.2014 - 15:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

İdo, Denize Düşen Araç Faciasının Ardından “Kamera Yok” Dedi Ama...

5 yaşındaki bir çocuğun ölümü, 1′i ağır 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan arabalı vapur faciasının yaşandığı iskelenin kamerayla izlenemediği iddia edildi. Öte yandan savcı, kaptan dahil 3 kişinin tutuklanmasını istedi.

Doğan Haber Ajansı’nın olaya dair sorularını yanıtlayan İDO yetkilisi, araçların arabalı vapura bindikleri alanı kaydeden kamera sistemlerinin olmadığını söyledi. Oysa bugün sıradan bir hareketliliğin yaşandığı Sirkeci iskelesinde kaydedilen görüntülerde söz konusu vapurların en riskli yerinin, kapağın üstünü gözleyen kameralarla donatıldığı görülüyor. Bu kameraların facianın nedenini kesin olarak ortaya koyacak kadar etkili yerlere yerleştirildikleri görüldü.

1 çocuğun öldüğü arabalı vapuru kazasıyla ilgili olarak gemi kaptanı dahil 3 kişi “taksirle ölüme sebebiyet vermek” suçlamasıyla mahkemeye sevkedildi. Savcı 3 kişinin de tutuklanmasını istedi.

Kazayla ilgili gemi kaptanı Erkan Atalay İm’in de aralarında bulunduğu 3 kişi Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Kaptan Erkan Atalay İm’in de aralarında bulunduğu 3 kişi savcıya kazaya ilişkin ifade verdi. Savcı, ifadelerinin ardından gemi kaptanı Erkan Atalay İm’de dahil 3 kişiyi ‘Taksirle ölüme sebebiyet vermek’ iddiasıyla tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk etti.

  • zete.com
Kaynak: http://zete.com/2014/03/ido-denize-du...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0