Görüş Bildir
Haberler
İddiayı Bekir Kazandı

İddiayı Bekir Kazandı

Fatih
12.12.2014 - 22:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından Bekir İrtegün maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada gol perdesini açan Bekir, 'Gol attığım için mutluyum. Farklı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Haftalardır iyi oynamıyorduk. Bu oyun ve galibiyet bu nedenle iyi oldu. Takım içinde birlikteliğimiz gerçekten çok iyi. Bu arkadaşlığı sahaya da yansıttığımız için mutluyuz. Bizim maç maç bakmamız gerekiyor. Ligde hiçbir maç kolay değil. Bu galibiyet moral açısından çok iyi oldu. Biraz psikolojik açıdan rahatlamamız gerekiyordu' ifadelerini kullandı.

Topal'ın elini öptü

Sivas karşısında perdeyi açan Bekir'in gol sevincinde Mehmet Topal'ın elini öpmesi dikkat çekmişti. Bunun sebebi belli oldu. İki futbolcu, Bekir'in mücadelede gol atıp atamayacağı konusunda iddiaya girdi. Golü atıp iddiayı kazanan Bekir, büyüğü olduğu için Mehmet Topal'ın elini öptü.

Cezalı duruma düştü

Maçın 62. dakikasında Sivaslı Aatif'a faul yapan Bekir İrtegün sarı kart gördü. Bu pozisyonun ardından ligde bu sezon 4. kez sarı kartla cezalandırılmış olan milli futbolcu sınıra ulaşmış oldu. Bekir hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Bayburt Grup Özel İdare maçında forma giyemeyecek.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/iddia...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın