Görüş Bildir
Haberler
Hugh Jackman'lı Pan'den İlk Fragman

Hugh Jackman'lı Pan'den İlk Fragman

Ulaş
25.11.2014 - 22:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün Warner Bros. tarafından yayımlanan görsellerin ardından Joe Wright tarafından yönetilen ve Peter Pan karakterinin hikayesine farklı bir bakış açısı getiren Pan filmi için ilk fragman da ortaya çıktı.

Fragmanla birlikte Blackbeard karakterini canlandıracak olan Hugh Jackman’a da yeni rolünde ilk kez göz atma fırsatı bulduk diyebiliriz. Videonun içerisinde ayrıca Blackbeard’ın uçan gemisi ve filme adını veren Pan karakteri de yer alıyor.

Pan’in hikayesinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadığı düşünülüyor. Çünkü görünüşe göre klasikleşen Peter Pan hikayesi yerli yerinde duruyor. Bir yetim olan Pan, Neverland adı verilen dünyaya ruhani yolculuklar yapmaya başlar ve burada hem eğlence hem de tehlike kendisini beklemektedir. Fakat asıl önemli olan ise Pan’in büyüdükçe Peter Pan adıyla anılacak büyük bir kahramana dönüşecek olmasıdır.

Gördüğünüz gibi J.M. Barrie tarafından yaratılan karakterlere ve hikayeye sadık kalınmış durumda. Karakterler demişken oyuncu kadrosundan da bahsedelim ve haberimizi artık noktalayalım. Sizler de yayımlanan ilk fragmana göz atabilin.

Yapım 17 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek ve başrollerinde Hugh Jackman, Amanda Seyfried ve Rooney Mara’yı izleyeceğiz.

Kaynak: http://superkarga.com/pan-filminin-de...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın