Görüş Bildir
Haberler
HTC One M8i Geliyor

HTC One M8i Geliyor

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Paylaşılan dedikodulara göre HTC yeni orta seviye akıllı telefonu HTC One M8i üzerinde çalışıyor.

HTC gelen dedikodular eğer doğru ise yepyeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Büyük beğeni toplayan ve beklenen satış rakamlarını yakalayan HTC One M8'in bir yan modeli olacağı iddia edilen akıllı telefon, söylenene göre orta segmentten bir örnek olacak. Kısacası şirket şu aralar sadece One M9 ile ilgilenmiyor .

Henüz doğrulanmamış olan dedikoduya göre Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, yeni orta sınıf telefonunu One M8i adı ile satışa sunacak. Akıllı telefonun mevcut kod adı ise M8_QL olarak detaylandırılıyor. Tahminler ürünün, büyük ağabeyi olan One M8 ile aşağı yukarı aynı tasarıma sahip olacağı yönünde.

Cihazın donanımsal özellikleri ise beklendiği gibi diyebiliriz. HTC One M8i, Qualcomm'un Snapdragon 615 çipseti MSM8939 (sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci) ile gelecekmiş. Dört çekirdeği 1.7GHz hızına sabitlenebilirken, geri kalanlar 1GHz olarak çalışacak.

HTC, One M8i ile ilgili herhangi bir yorum ya da açıklama yapmadı . Kısacası akıllı telefonun gerçekliği henüz tartışılabilir konumda 

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-one-m8i-ge...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın