Görüş Bildir
Haberler
HTC One Ace, Haziran Ayında Geliyor

HTC One Ace, Haziran Ayında Geliyor

Caner
25.05.2014 - 11:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Htc One Ace, Haziran Ayında Geliyor!

Bu sene Tayvanlı üretici için bir hayli hareketli. HTC One M8, HTC One mini 2 derken diğer yandan dedikodulardaki cihazlar One M8 Prime ve Ace var. Prime'da Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, daha iyi kamera, HTC Sense 6.5 arayüzü gibi özelliklerin olacağı söyleniyor. Ace hakkında farklı şeyler söyleniyor ki, şimdi elde yeni bilgiler var.

ePrice'in kaynaklarına göre HTC One Ace sözde 3 Haziran'da duyurulacak. Neredeyse 10 gün var. Çeşitli renklerde satışa sunulacak. Ace, Tayvanlı üreticinin son dönemdeki en kafa karıştırıcı modeli. One M8, One mini 2 hakkındaki dedikodular belirli yöndeydi. Prime için de aynısı söz konusu. Ama Ace'in durumu ilginç. Bir dönem One M8'in ucuz versiyonu denildi, ama HTC basın açıklamasıyla plastik M8 yok dedi. Daha sonra Desire denildi ama o da çıkmadı. Butterfly 2 de değil, yeni bir model ve tasarımı M8'e benziyor. HTC'nin moda ve şıklık üstüne yaptığı promo çalışmalara bakarsak, en şık HTC telefonu olabilir.

Kaynaklara göreyse Ace, M8'le aynı özelliklere sahip. Sızan render görselinde ise sadece kamerasının farklı olduğu ve Duo Kamera'nın kullanılmadığı belli oluyor. Tabii ki render görüntüsü de Ace'e aitse. Eğer ileri sürülenler doğruysa M8'in özelliklerini şık ve plastik bir kasayla daha ucuza sunabilir. Belki sadece Asys pazarına da özel olabilir. Butterfly'ı sizlere hatırlatırsam, en başta J Butterfly olarak Japonya'ya özeldi. Daha sonra başka pazarlara çıkmıştı. 3 Haziran'da ne olduğunu göreceğiz.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0