Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişiye Hazırlayacağın Akşam Yemeğine Göre Onu Ne Kadar Sevdiğini Söylüyoruz!

etiket Hoşlandığın Kişiye Hazırlayacağın Akşam Yemeğine Göre Onu Ne Kadar Sevdiğini Söylüyoruz!

Cemal Saffet
02.01.2018 - 18:44

Göster marifetini!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir masa seçmeni istiyoruz.

2. Masaya bir süs seçmeni istiyoruz.

3. Tabak olarak hangisi seçeceksin?

4. Ekmek tercihini hangisi ile yapacaksın?

5. Ana yemek olarak hangisini hazırlardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aperatif olarak?

7. Nasıl bir salata hazırlayacaksın?

8. Son olarak bir tatlı seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onu her şeyden çok seviyorsun!

Hoşlandığın kişiye hazırladığın yemekte bu kadar ufak detaylara bile fazlasıyla önem vermenden onun çok şanslı biri olduğu anlaşılıyor. Bu arada yaptığın tercihlerden ne kadar zevkli ve ince düşünceli biri olduğun da ortaya çıkıyor. Umarım bu sevginin kıymetini bilir de hep mutlu olursunuz!

Biraz kararsız gibisin!

Anladığımız kadarıyla ona karşı hislerinin tamamından emin olamıyorsun. Onda seni çeken ve seni etkileyen bir şeyler var ama bir türlü emin olamıyorsun. Fedakar karakterinden dolayı yanlış kararlar vermekten çekiniyorsun. Karşındakine ciddi iş düşüyor diyebiliriz. Umarım doğru kararlar verip, hep mutlu olursunuz! :)

Arkadaş kalmalısınız!

Kafanın karışık olduğu gerçekten çok açık. Hazırladığın akşam yemeği de bunu ortaya çıkartıyor. Emin olamadığın hislerin için fikrimizi soruyorsan siz kesinlikle arkadaş kalmalısınız. Muhtemelen birlikte çok keyifli zaman geçiriyorsunuz ve onunla çok eğleniyorsun. Ama bize bu hislerin arkadaşlığın ötesinde değil gibi geldi açıkcası. Ama bizi yanıltıp, mutlu olursanız çok seviniriz! :)

Ona karşı çok masum bir sevgin var!

Öncelikle eline sağlık. Gerçekten çok tatlı bir yemek oldu. Hoşlandığın kişiye karşı olan sevgin birçok kişiye örnek olmalı. Senin hislerinde hesaplar, planlar, projeler yok. Sen tüm kalbinle, tüm samimiyetinle seviyorsun onu. Çünkü senin karakterin böyle. Sen senaryoların insanı değil duygularının yansımasısın. Eminim herkes kendini senin gibi bir seven olsun ister. Mutluluklar! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
875
475
227
189
94
67
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bslncyc

Deniz manzaralı masayı seçerdim fakat o mal montunu unutur da üşür diye diğerini seçtim. Siz bunu daha az seviyor olarak algıladınız. Sen bırak bu işleri de ... Devamını Gör

Elif Öner

en sevdiği yemekleri yapınca sevilmiyormuşsun pahalı olcak illa

Onedio defolup gider misin? Arkadaş kalmalısınız dedi. Git onedio git. :(