Görüş Bildir
Haberler
Honda Modellerinin 3 Boyutlu Yazılabilir Versiyonlarını Yayınladı

Honda Modellerinin 3 Boyutlu Yazılabilir Versiyonlarını Yayınladı

Onedio Medya
05.02.2014 - 09:47 Son Güncelleme: 05.02.2014 - 11:40

Honda Konsept Araç Modellerinin 3 Boyutlu Yazılabilir Versiyonlarını Yayınladı

Şu sıralar gündemde bulunan sıcak konulardan bir tanesi de 3 boyutlu yazıcılar. Gün geçtikçe daha da popülerleşen, yakın gelecekte daha da yaygınlaşması beklenen 3 boyutlu yazıcılar hem endüstriyel anlamda hem de ev kullanımı anlamında yaygınlığını artıracak.

Honda da bu alanda önemli bir adım atmış ve 3 boyutlu yazıcıların yaygınlaşması konusunda bir destekte bulunmuş. Bu da honda-3d.com adresi üzerinden, Honda’nın konsept araçlarının 3 boyutlu modellerini edinebiliyor olmanız. Kısacası ulaşabildiğiniz bir 3D yazıcınız var ise, Honda’nın web sitesinden ilgili modelleri indirerek Honda’nın konsept araçlarını yazıcıdan hazırlamanız mümkün.  

Honda, yüklediği 3 boyutlu yazıcı taslaklarını Creative Commons 4.0 lisansı ile koruyor ve Honda’nın Fuya-Jo, FSR Concept, Kiwami, Puyo ve NSX Concept gibi araçları web sitesinde mevcut. Gelen kullanıcılar, hazır olan bu 3 boyutlu yazıcı çıktılarını alarak Honda’ların konsept araçlarına sahip olabiliyor.

Siz de honda-3d.com adresini ziyaret ederek 3 boyutlu yazıcıdan çıktısını alabileceğiniz özel Honda modellerini indirebilirsiniz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/02/05/ho...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın