Görüş Bildir
Haberler
Hollande Kaçıyor, Basın Kovalıyor

Hollande Kaçıyor, Basın Kovalıyor

yelda kahveci
15.01.2014 - 14:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Sevgilisiyle Eski Karısı Tanıştırmış

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Elysee sarayında çok sayıda gazetecinin önünde yaptığı yıllık değerlendirme basın toplantısında ekonomik konulara girerek bir haftadır Fransız basınını meşgul eden özel hayatındaki skandaldan söz etmekten kaçındı.

Her zamanki basın toplantılarına göre cok daha ciddi olduğu gözlenen Hollande, hükumet tarafından hazırlanan büyük ekonomik reformun bir parçası olan “sorumluluk anlaşması” konusunda geniş açıklamalarda bulundu.

“Özel hayatımdan bahsedebileceğim mekan burası değil” diyerek resmi “arkadaşı” Valerie Trierweiler’in hastaneye kaldırılış sebebi ve ilişkilerinin devam edip etmeyeceği konusunda konuşmaktan kaçınan Hollande, oyuncu Julie Gayet ile olduğu iddia edilen ilişkisi konusundada bir açıklama yapmadı.

Hollande’ın, Saray’da yaşayan ve imkanlarından yararlanan arkadaşı Trierweiler’i, oyuncu Julie Gayet ile aldattığı ortaya çıkmıştı. Dün ise, Hollande’ın Gayet ile arkadaşlığını, Hollande’ın eski karısı Ségolène Royal’ın ayarladığını ve ikiliyi tanıştırdığı ortaya çıkmıştı. Fransız basınında yer alan iddialara göre, bu tanıştırma, Royal’in Trierweiler’e “kazığı” olabilir.

Yaklaşık bir aydır Fransa kamuoyunu meşgul eden ve başta İçişleri Bakanı Manuel Valls ile Fransız adalet kurumlarını neredeyse tam mesai çalıştıran, ters nazi selamının halk arasında yayılmasına sebep olan Fransız stand-up’çı Dieudonne olayının kanunların öngördüğü şekilde bitmiş olmasının kendisini çok memnun ettiğini söyleyen Hollande, antisemit davranışların Fransa’da barınamayacağını aktardı.

Şu günlerde özel hayatında “türbülanslar” olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı, “Özel konular, özelde halledilir” dedi ve Gayet ile ilişkisi konusunda bir açıklamanın ancak 11 Şubat’tan önce gelebileceğini söyledi.

François Hollande’ın bu ay sonu yapacağı Türkiye ziyaretine hangi sevgilisiyle geleceği ve kimin ‘First Lady’ olacağı da şimdiden tartışma konusu. Bu konuda bir kesinlik olmamasına rağmen Hollande’ın ziyareti tek başına yapabileceği aktarılıyor.

Zete

Kaynak: http://zete.com/2014/01/hollande-kaci...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0