Görüş Bildir
Haberler
'Hırsız Var' Pankartı Açtı, Gözaltına Alındı

'Hırsız Var' Pankartı Açtı, Gözaltına Alındı

adem kara
07.03.2014 - 10:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hırsız Var' Pankartı Açtı, Gözaltına Alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'da katıldığı seçim bürosu açılışında partililerine seslendiği sırada, H.A. isimli bir genç 'Hırsız Var' pankartı açtı. İşsiz olduğu öne sürülen ve 'Hırsız var', 'Açım aç' diye bağıran genç, gözaltına alındı

Yaklaşık 10 gündür seçim bölgesi Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, akşam saatlerinde Birecik ilçesine gitti. İlçede temaslarını sürdüren Bakan Çelik, Meydana Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına katıldı ve toplanan kalabalığa hitap etti. AK Parti’nin Türkiye ve Şanlıurfa’da yaptığı çalışmaları anlatan Bakan Çelik, yerel seçimlerde Ak Partili adaylara destek verilmesini istedi.

'UYANIN'

Bakan Çelik’in konuşma yaptığı sırada kalabalıkta bulunan bir kişi, üzerinde ’Hırsız var’ yazılı dövizi havaya kaldırıp, ’Hırsız var, hırsız; uyanın. Açım aç’ diye bağırdı. Partililerin tepki gösterdiği genç, polisler tarafından elindeki döviz indirilerek gözaltına alındı. Bakan Çelik ise ’Şu provakatörlüğe bakın’ diyerek tepki gösterdi.

Bakan Faruk Çelik, daha sonra polislere gözaltına alınan gençle görüşmek istediğini söyledi. Bir süre gözaltına alınan H.A. ile görüşen Bakan Çelik, ilçeden ayrıldı. Bakan Çelik’e tepki gösteren H.A., Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. H.A.’nın ’Uyuşturucu bulundurmak’ suçundan tutuklandığı ve tahliyesinin ardından 1 yıla aşkın süredir iş aradığı ve bulamadığı öne sürüldü.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0