Görüş Bildir
Haberler
Hey 2000 Kuşağı! Ne Kadar Tükendiniz?

etiket Hey 2000 Kuşağı! Ne Kadar Tükendiniz?

Captain Price
19.01.2019 - 16:32 Son Güncelleme: 19.01.2019 - 20:08

Bakalım sen ne kadar etkilendin yaşananlardan?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

👇

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen TÜKENMEMİŞSİN!

Darbe almışsın, doğruya doğru şimdi. Hatta belki terkedilmiş ve kullanıma kapalı hale gelmişsin ama yine de dimdik duruyorsun. Seni yıkabilmek için yığınla dinamit dizmeleri lazım, kolay iş değil! Temelin sağlam çünkü senin... İyi yetiştirilmişsin, malzemenden asla çalmamışlar. Seni tebrik ediyoruz, böyle dik durmaya devam et! Gün gelir, kendini yeniden yapılandırırsın. Yıllara meydan okuyacaksın! Seni tüketmek isteyenler olmadı mı? Tabii ki oldu ama öyle her isteyen her istediğini yapamaz sana. Buna izin vermezsin. Helal olsun sana!

Henüz tükenmemişsin ama tükenmek üzeresin!

Hala kurtarılma şansın var! İçindeki tüm değerli şeyleri kurtarabilir ve kimsenin burnu dahi kanamadan bu sürecin altından kalkabilirsin. Ağır darbe almışsın; temelin sağlam olduğundan tam tüketememişler seni ama... Maalesef ki feci hırpalamışlar. Elini çabuk tut ve küllerinden doğ. Daha önce nasıl popüler ve sevilen bir insansan şimdi de olabilirsin. Kimsenin ne dediği umurunda olmasın. Onların bir şey demesiyle senin hayatında hiçbir şey değişmez. Unutma insanlar her zaman konuşur. Bırak onlar konuşmaya devam etsin. Sen de güzel hayatının başlangıç adımlarına devam et.

Tükenmişsin ama çaktırmıyorsun!

Şu saatten sonra geri dönüşü yok; tükenmişsin. Bir yıkıksın sen, aramızdan birisin! Malzemeden çalınmadan, kaliteli bir şekilde inşa edilmişsin fakat temelde bazı sıkıntılar olmuş... O yüzden ufak darbelere dayansan da, sağlam bir darbe gelince devrileyazmışsın. Şu an inkar aşamasındasın. Derhal gerçek bir yıkık olduğunu kabullenmeli ve küllerinden doğmalısın! Sana temiz bir başlangıç şart! Şu an sana bu başlangıcı yapmak zor geliyor. Biz de kolay demiyoruz zaten. Ama her başlangıcı yapmadığın gün biraz daha tükeneceksin. Bu yüzden elini çabuk tut!

Tebrikler! Gerçekten tükenmişsin!

Hiç uzatmaya, dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Sen çoktan tükenmişsin ve bunun farkındasın. Misler gibi devrilmişsin, uzanmış yatıyorsun öylece. Olsun, bu dönemi dinlenme, güç toplama vakti gibi düşün. Unutma ki sağlam, yeni bir şey kurmak için önce eskiyi yıkmak gerekir. Senin için yepyeni, bomba gibi bir başlangıç kapıda. Hem de bu sefer temeli çok daha sağlam atacaksın! Bu tükenmişliği iyi analiz et. İyi analiz et ki bir daha bu durumlara düşmek mümkün olmasın. Tükenmişsen ne olmuş sanki. Tükendiysen kendi istediğinden tükendin. Kimsenin sana bir şey söylemesine izin vermemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
114
97
62
38
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semiramis

yıkıkım

kronik blue

Sen TÜKENMEMİŞSİN! ama tükenmeme az kaldı

Pasif Kullanıcı

nesli tükenen son tükenmeyenlerden.p

Idil Ögel

Tükenmişsin ama çaktırmıyorsun