Görüş Bildir
Haberler
Hazard'dan Drogba ve Galatasaray İtirafı

Hazard'dan Drogba ve Galatasaray İtirafı

Fatih
31.12.2013 - 19:11

Hazard'dan Drogba ve Galatasaray itirafı

Drogba’yı ‘ikon’ olarak tanımlayan ve Galatasaray’ın da güçlü bir takım olduğunu söyleyen Chelseali Eden Hazard, “Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden değiliz” dedi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Chelsea’nin yıldızı Eden Hazard sarı kırmızılı takımla olacak buluşmaları ve Devler Ligi’ndeki durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ülkesinin La Capitale gazetesine konuşan Belçikalı futbolcu, bu sene Avrupa’nın bir numaralı kupasını almak için üzerlerinde herhangi bir baskı hissetmediklerini söyledi.

Hazard, “Bu sene Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden bir tanesi olarak gösterilmiyoruz. Kimse bizden büyük işler becermemizi beklemiyor. Belki de bu iyi bir şey, çünkü Chelsea Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı 2012’de de favori olarak gösterilmiyordu. Genç bir takımız ama güçlü bir takımız. Kupayı kazanmak için hala iki yıla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Birkaç takviyeyle bu mümkün hale gelebilecek” dedi.

Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakipleri Galatasaray’a da değinen 22 yaşındaki oyuncu, “Şimdi önce sıradaki rakibimize odaklanmalıyız. Galatasaray güçlü bir takım ve onları geçmemiz gerekiyor. Drogba’nın takımıyla karşılaşacağız. Drogba Chelsea’de ikon olmuş önemli bir yıldız” diye konuştu.

‘Mourinho bize çok yakın’

Teknik Direktör Jose Mourinho’ya da özel bir parantez açan Hazard, “Sanırım Mourinho benden memnun. Bazen provokatif olabiliyor. Akıl oyunları oynamayı seven bir insan. Oyuncuları motive etmek için bazı şeyler icat ediyor. Ancak insanlar onun oyuncularına ne kadar yakın olduğunun farkında değiller. Önemli bir karakter ve büyük bir hoca” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın