Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızı Dilediğiniz Gibi Yaşamaya Giden Yollardan Sadece 5 Tanesi

Hayatınızı Dilediğiniz Gibi Yaşamaya Giden Yollardan Sadece 5 Tanesi

M. E. Yılmaz
09.08.2015 - 19:46

Hayat kısa... Bu kısa hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsan, her gün her istediğini yapmak istiyorsan işte yolları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Zengin ve İtibar Gören Bir Ailenin Çocuğu Olun

5. Zengin ve İtibar Gören Bir Ailenin Çocuğu Olun

Hem zengin hem de itibar sahibi bir hayata sahip olmak biraz zor elbet. Zor demek imkansız demek değil ama. Doğuştan olamıyorsan, evlatlık olmak için oyna elindeki kozları :) Bu yol ailesiyle sıkıntısı olanlara önerilir daha çok :)

4. Faiz Lobisi

4. Faiz Lobisi

Bu lobinin tanınan yüzlerinden olun. Genelde işinizi yapmak için ABD veya Avrupa'yı seçin; çünkü oralarda sana hiçbir siyasi güç kolay kolay karışmaz, kimse ''Faiz Lobisi'ni bitireceğiz!'' diye bağırıp durmaz. Hem kafan rahat olur, hem de banka hesabındaki miktar telefon numaran olur.

3. Tetikçilik

3. Tetikçilik

Öncelikle iyi bir eğitim almış olmanız lazım; en ufak hatanız ölümünüzle sonuçlanır. Riskli bir iş evet, ama milyarderlerin her zaman bir tetikçiye ihtiyacı vardır. Büyük paralar karşılığında milyarderler ile anlaşın, yılda en fazla 2-3 iş yapın ki yakalanma riskiniz az olsun. Az ve öz çalışın, geri kalan zaman sizin olsun; aman ha ''hayatımı yaşayacağım'' derken formunuzu da kaybetmeyin. Son olarak, hedefi kafasından vurmayın ki teşhis edilememe sorunu ile karşılaşmayın; para mara vermezler sonra :)

2. Mason Olun

2. Mason Olun

Tek yapmanız gereken gidip kaydolmak ve ayinleri kaçırmamak :) Günümüz Masonları'nın bile büyük bir kısmı para için Mason olmuştur. Dava adamı çok az yani; sizin gibi pek çok insan var orada anlayacağınız :) Sadece Mason gibi gözükün, ve paranın dibine vurun.

1. Tescilli Playboy Olun

1. Tescilli Playboy Olun

Öyle ''Ben Playboy'um!'' demekle, Küba Purosu içmekle, 3-5 kızla poz vermekle Playboy falan olunmaz! Gideceksin, Hugh Hefner ile masaya oturacaksın ve resmi bir Playboy olduğuna dair anlaşacaksın. Playboy Dergisi'ne poz vereceksin, Playboy Partisi oldu mu gidip bir bakacaksın ve en önemlisi de resmi Playmate'ler ile, Bunny'ler ile takılacaksın; daha doğrusu onlar seninle takılacak. Parayı sana Hugh Hefner verecek zaten, onu kafaya takma sen. Risk yok, zaman var, para var, enerji var; ee sana da artık bir Dan Bilzerian olmak düşer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın