Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Yoluna Koyman İçin İhtiyacın Olan Tavsiyeyi Veriyoruz!

etiket Hayatını Yoluna Koyman İçin İhtiyacın Olan Tavsiyeyi Veriyoruz!

Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye soktuk ve her şeyin çok güzel olması için yapman gereken şeyi bulduk. Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şu anda seni en çok endişelendiren şey nedir?

2. Şimdi bir renk seç!

3. Peki bu fotoğraflardan hangisi senin şu anki ruh haline daha çok benziyor?

4. Aşağıdaki mitolojik yaratıklardan hangisi en son gördüğün rüyayı çağrıştırıyor?

5. Genelde kimin verdiği tavsiyeler senin üzerinde daha etkilidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazırsan son sorumuz geliyor. Aşağıdakilerden hangisi şu anda hangisi seni daha çok mutlu eder?

Geçmişten ders al, gelecek için plan yap, anı yaşa!

Sen biraz takıntılı gibisin. Geçmişteki pişmanlıklarına takılı kalmaktan vazgeç ve onlardan ders alarak geleceğini planla. Tüm bunları yaparken bugünde yaşadığını unutma. Çünkü dün de, yarın da bir çeşit bugündür.

Bir hikayenin sonundaysan, başka bir hikayenin başında olduğunu unutma!

Bazen her şey üst üste gelir. Hiçbir şey yolunda değildir ve insan bazen dibe vurduğunu hisseder. Dibe vurmanın en iyi yanı ise daha da düşemeyeceğini bilmektir. Bu yüzden böyle zamanlarda her şeye sıfırdan başlamak en güzelidir. Senin için de her şeye yeniden başlamanın zamanı. Güçlü ol; çünkü yapabilirsin!

Başaracağına olan inancını asla kaybetme!

İşlerin yavaşlamış, notların düşmüş ya da çalışma motivasyonun kaybolmuş olabilir. Bu tip şanssızlıkların seni olumsuz etkilemesine izin verme. Çünkü başaramama fikri başarısızlıktan daha kötüdür. Seni bir virüs gibi ele geçirir ve bütün öz güvenini senden çalar. Başaracağına olan inancın hep tam olsun!

Hiç kimseyi kendinden daha çok sevme!

İşte insanların en sık yaptığı hatalardan biri. Sonrası ise belli hüzün ve akabinde halıya uzanıp ağlamak... Bunu bir daha yaşamak istemiyorsan çözümü ise o kadar basit ki: Kimseyi kendini sevdiğinden daha çok sevme! Hatta dünyadaki en sevdiğin insan 'sen' ol. Zamanla her şeyin çok daha güzel olduğunu göreceksin.

Kendini fark et ve farklı kal!

Belli ki sıkıntılı birisin. Öyle herkesinki gibi geçici bir sıkıntı değil bu. Fazla düşünmeye dayalı varoluşsal bir sıkıntıdan bahsediyoruz. Aslında çok şanslısın çünkü herkesten farklısın. Düşünmenin ve sorgulamanın dayanılmaz hafifliğini istediğin her an yaşayabiliyorsun. Bizden sana tavsiye: Kendini fark et ve her zaman farklı kal!

Daima iyimser ol!

Eğer en kötü ihtimali düşünürsen korktuğun başına gelir ve en kötüyü iki kez yaşarsın demişler. Bu yüzden daima iyimser olmaya, her şeyin güzel olacağına inanmaya çalış. Çünkü sen her şeyin en güzelini hak eden bir ponçiksin :))

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1678
504
132
99
80
66
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selketx

Onedio'nun bu tontik yönünü seviyorum <3

Pasif Kullanıcı

Şu Sherlock gifi beni benden alıyor..

Gurbağı

Kimseyi kendinden daha fazla sevme !