Görüş Bildir
Haberler
Hayatından Neyi Çıkarman Gerektiğini Söylüyoruz!

Hayatından Neyi Çıkarman Gerektiğini Söylüyoruz!

24.01.2019 - 15:49

Hayatımızı tam olarak yoluna koymak için, bazen bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmamız gerekir. Ama yine de, doğru karar verip verememekten korkarız. Bakalım senin hayatından çıkarman gereken şey neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruuz! Sen hangi havaların insanısın?

2. Hayatında şu sıralar hangisinin eksikliğini çekiyorsun?

3. Sence hayattaki en önemli değer nedir?

4. Şu sıralar kendini ne kadar mutlu hissediyorsun? (0 en mutsuz, 5 en mutlu)

5. Günlük mesajlaşmalarında en çok hangi emojiyi kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En büyük çocukluk korkunu öğrenelim şimdi de!

7. Bu fotoğraflardan hangisini görmek seni biraz olsun gülümsetti?

8. Son olarak, hiçbir sebep olmaksızın içinden gelen ilk kelimeyi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıskançlık!

Kıskançlık!

Hayatından çıkarman gereken şey kıskançlık. Senin kıskançlığın sadece eşine/sevgiline karşı hissettiğin bir duygu da değil. Sahiplendiğin her şeye karşı besleyebiliyorsun bu duyguyu. Arkadaşın, eşyan ya da bir başkasının sahip olduğu şeyler de dahil buna. Hal böyle olunca, artık biraz durulmanın zamanı gelmiş diyebiliriz. Bu kadarı hem senin hem de çevren için zararlı. Duygularını kontrol etmeyi öğrenmen gerek.

Hırs!

Hırs!

Sen kimi zaman hırslarına yenik düşüyorsun. Aslında şu ana kadar belki de her şey ölçülüydü, biliyorsun ölçülü olduğunda hırs yapmak hiç de kötü değil. Ama işler kontrolden çıktığı için bir dur demenin zamanı geldi galiba. Her şeyden önce kendine zarar veriyorsun. Elbette emeklerinin karşılığını alacaksın ama kendini yiyip bitirmenin hiçbir anlamı yok. Biraz akışına bırakmanda fayda var.

İnat!

İnat!

Ah şu inadından az mı ağladın sen! Bu kadar da olmaz dedirtiyorsun kesinlikle. İnatla bir şeyler elde ettiğinde, ardında kaybettiklerin seni daha çok üzüyor. Yine de inatlık işte, huyundan vazgeçemiyorsun bir türlü. Karşındakini üzmen de cabası! Hatta belki bu durum yüzünden tavır koyanlar bile olmuştur sana karşı. Bizim bir şey dememize gerek yok, sen her şeyin farkındasın aslında. Biraz rahatla sadece, sonuç harika olacak.

Kibir!

Kibir!

Nereden bulaştın bu kibir illetine bilmiyoruz ama, bir an önce hayatından çıkarsan iyi edersin. Çünkü kibrin yüzünden çevrendekilere de zarar vermeye başlıyorsun, böyle giderse de yalnız kalma ihtimalin var. Tamam, belki yalnız kalmak da senin tercihin olabilir. Ama kibirle insanları kendinden uzaklaştırmak başka bir şey. Sadece biraz düşünmeye ihtiyacın var, sonunda nerede yanlış yaptığını bulacaksın.

Ön yargı!

Ön yargı!

Ah şu ön yargılar... Çoğu şeye ön yargıyla yaklaştığın için sonuçlarından sen de memnun kalmıyorsun. Yine de bu huyundan bir türlü vazgeçemiyorsun. Seni seven herkes bu durumdan şikayetçi ve haklı olduklarını da söyleyebiliriz. Sonucunda üzülen ve kaybeden sen oluyorsun, bunu bile bile devam etmek çok daha kötü olacaktır. Bizi dinle deriz.

Bencillik!

Bencillik!

Sen bencilliğinden şikayet ediyor, ama bu huyundan da bir türlü vazgeçemiyorsun. Aslında hayatında ne kaybettiysen hep bencilce aldığın kararlar sonucunda kaybettin. Tabii ki kendini düşünerek hareket etmelisin, ama bunun da bir sınırı olmalı. Eğer şu an olduğu gibi büyük sonuçlar doğuruyorsa, artık kendine bir dur demenin vakti gelmiştir. Bu yüzden bencilliği hayatından uzaklaştırmakta fayda var. Sonunda çok daha mutlu olduğunu göreceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
272
262
64
63
52
40
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mida yuhen

👍👏😍🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲.

nazox

Hırs! hırs zaten beni ayakta tutan şey, nasıl çıkarabilirim ki

Hamza Memmedova

benide ayakta tutuyor hırs