Görüş Bildir
Haberler
Hastalığınızı Google'a Sormayın!

Hastalığınızı Google'a Sormayın!

Aytug Topcu
19.11.2014 - 09:18 Son Güncelleme: 19.11.2014 - 10:38

Hastalığınızı Google'a Sormayın!

Google günümüz Dünya’sının vazgeçilmezleri arasında, hatta “Google yokken ne yapıyormuşuz?” sorusunu herhalde sormayanınız yoktur.

Ancak tabiri yerindeyse Google’lamak her zaman faydalı olmayabiliyor. Tıp Dünya’sının her fırsatta fısıldadığı, Hastalığınızı Google’lamayın mottosu, Belçika’da eyleme dönüştürüldü.

Flaman Hükümeti, hastalıklarını Google aramaları ile çözmeye çalışan ve bu sebeple daha fazla ve gereksiz yere sıkıntı yaşayan vatandaşları bilgilendirmek için, ilgi çekici bir reklam kampanyası başlattı.

Kampanyanın dümeninde DDB Brussel reklam ajansı var. DDB sunduğu gerçek yaratıcı iletişim çözümü ile “Don’t Google it” isimli, örnek olacak bir çalışmaya imza attı.

DDB Brussels, Google AdWords’te 100 hastalık semptomu ile anahtar kelime oluşturarak; kampanyayı yürüttü. Amaç kullanıcıların, Google’da arama yaptıklarında arama sonuçlarında en üstte “ Google’dan arama yapma, daha güvenilir bir kaynağa danış ” (Don’t Google it, check a reliable source) başlığıyla karşılaşmaları ve ardından Gezondheid en Wetenschap (Health and Science) internet sitesine yönlendirilmeleriydi.

Buyurun tanıtım filmlerini izleyin.

Kaynak: http://talender.com/hastaliginizi-goo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın