Görüş Bildir
Haberler
Haşim Kılıç: "Biz İşimizi Yapıyoruz"

Haşim Kılıç: "Biz İşimizi Yapıyoruz"

Fatih UZUN
13.04.2014 - 23:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz İşimizi Yapıyoruz

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Haşim Kılıç, kendisini cüppesine çıkarıp siyasate atılmaya çağıran Başbakan Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi: “Biz işimizi yapıyoruz, Anayasa’nın verdiği yetki çerçevesinde görevimizi yerine getiriyoruz.”

Milliyet gazetesine değerlendirmelerde bulunan Kılıç, AYM’nin Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu düzenlemesine ilişkin başvuruyu gündemde olmadığı halde öne alarak hükme bağladığı yönündeki iddiaları yalanladı. Kılıç, “HSYK ile ilgili konunun görüşüleceği de bir hafta önce düzenlenen gündemde yer alıyordu. Heyet üyelerine de gündem gönderilmişti. Anayasa Mahkemesi üyelerinin bilgisindeydi” dedi.

Söz konusu eleştirileri, konunun AYM’nin internet sitesinden duyurulmamış olmasına bağlayan Kılıç, “Kamuoyunun çok ilgisini çeken bazı konuları siteye koymuyoruz. Heyet üyelerinin rahat çalışmalarını sağlamak amacıyla her konuyu siteden duyurmuyoruz” diye konuştu.

Haşim Kılıç, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda adının geçmesiyle ilgili soruya da “Ben evden mahkemeye, mahkemeden eve diyebileceğim bir tarzda çalışıyorum. İşimiz zaten çok yoğun. Bu konuda yapılan konuşmalar, analizler tümüyle benim dışımdaki değerlendirmelerdir” yanıtını verdi.

  • diken.com.tr
Kaynak: http://www.diken.com.tr/aktuel/kilic-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0