Görüş Bildir
Haberler
Hangi Vikings Karakterisin?

etiket Hangi Vikings Karakterisin?

Nsycl
20.01.2017 - 20:23

2013 yılında başlayan ve her yeni sezonunda kendini çok daha vazgeçilmez bir hale getiren 'Vikings' bugünkü testimizin konusu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyet alalım önce!

2. Hangisi senin bütün emeğini harcayacağın tarzda bir amaç?

3. Kendine yakın bulduğun hayvanı seç bakalım!

4. Kendini takım oyuncusu mu yoksa solo bir oyuncu mu olarak görürsün genelde?

5. Bir Nordik Tanrı seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir savaşta sana güç veren duyguyu merak ediyoruz.

7. Seni Valhalla'ya ulaştıracak özelliğin ne peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lagertha çıktı!

Lagertha çıktı!

Güzelliğiyle, savaş yeteneğiyle, zekasıyla gerçek bir Shieldmaiden! Başladığın yeri düşündüğümüzde belki hiç böyle olacağını tahmin edemezdin ama içindeki potansiyel seni her zaman daha üste ve daha üste çekmeye devam edecek. Zekan ve yeteneklerinin asla küçümsenmemesi gerek, ki küçümsendiği durumda şerrini ve öfkeni de görecek insanların işi zor. Asla pes etmeyen, istediğini alana kadar elinden geleni yapan yapın seni her zaman sonuç odaklı bir insan yapıyor. Eski kocan Ragnar gibi her zaman açık sözlü ve alımlı olmaya devam edecek gibi duruyorsun.

Aslaug çıktı!

Aslaug çıktı!

Nazik ve zarif yapın, güzelliğin ve tertemiz bir ruhununun üstüne bir de Vakyrie Brynhildr ve Ejderha Avcısı Sigurd'un soyundan gelmen seni çok çok üst bir noktaya taşıyor. Sen büyük bir insan olmak için gelmişsin resmen hayata! Hayatın ruhsal ve duygusal boyutlarıyla ilgilenen, gizemli ve çok farklı bir yapın var. Çevrene ve kendine olan saygın, seni her zaman güvenilir ve saygıdeğer bir insan yapıyor. Prenses olmak bir insana bu kadar yakışırdı!

Helga çıktı!

Helga çıktı!
uproxx.files.wordpress.com

İnandıkları için her şeyi yapmaya hazır bir kadın. İnandığı bir insan ya da inandığı bir amaç farketmez, eğer biri bir kere senin evetini almışsa o kişi için yapmayacağın şey yok. Belki başkaları için delilik olacak ama senin için böyle. Her zaman çok farklı şeylere ilgi duyan, farklı şeyler okuyan, farklı şeyler seven bir insan olmak seni diğerlerinden ayırıyor. Ayırsa da umrunda değil zaten farklı olmak için yaptığın falan yok.

Floki çıktı!

Floki çıktı!

Geleneklerine aşırı bağlı, sadık ve kurnaz bir insan olan 'Floki' senin ruh ikizin çıktı! İnanılmaz yetenekli ve inanılmaz inatçı olman birleştiğinde ortaya yaptığı işi bitirmeden asla rahat etmeyen ve yaptığı iş bitse bile kendi tatmin olmadığı sürece bitti demeyen bir karakter çıkıyor ortaya. Zevk almak için yaşayan, keyfine bakmasını ve tembellik yapmasını da bilen bir tarafın da var. Değişiklik olayı senin çok sevdiğin bir şey değil, eğer bir yerde güvenliysen, mutluysan orada sevdiklerinle olmaktan başka bir şey istemezsin. İyisin işte daha ne?

Ragnar çıktı!

Ragnar çıktı!

Kesin bir zeka, bitmeyen bir merak duygusu, yetenekli bir savaşçı! Sen Ragnar'sın çünkü tıpkı Ragnar gibi bitmek bilmeyen bir keşfetme arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Çekiciliğini sadece dış görünüşüne vurmak kesinlik haksızlık olur. Zekanla, kendine güveninle ve bilginle bu çekiciliğe sahipsin aslında. Gerçek bir lider gibi davranıyor, kendini öne atman ya da sorumluluk alman gereken zamanlarda asla geri çekilmiyorsun. Acımasız derecede dürüstsün hatta belki de biraz küstah. Ama o kadar da olsun zaten!

Bjorn çıktı!

Bjorn çıktı!

Kendinden emin, biraz anarşist ve kesinlikle duygusal bir yapın var tıpkı Bjorn gibi. Senden daha bilge olduğunu bildiğin insanlara asla saygıda kusur etmez ve çevrendeki herkese onlardan öğrenecek bir şeylerim var gözüyle bakarsın. Bu da seni iyi bir dinleyici ve iyi bir dost yapıyor. Tabi bu kadar şeyi dinlesen de, insanların yapma dediği şeyi kafana koyduysan yaparsın, gram da pişman olmazsın! Sen kendinden sorumlusun ve denemek en büyük hakkın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
485
233
93
41
29
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın