Görüş Bildir
Haberler
Hangi Vikings Karakterisin?

etiket Hangi Vikings Karakterisin?

Her hafta İskandinavya'nın o büyüleyici atmosferini odamıza kadar getiren, yüzlerce yıl öncesine götürüp Vikingler ile birlikte sefere çıkartan muhteşem dizi Vikings'e özel bir test hazırlamasak olmazdı. Bakalım hangi karakter kişilik özellikleriyle sizi daha çok yansıtıyor, testi çözün ve hep beraber öğrenelim!

Önemli Not: Mobil tarayıcınızdan bağlanıyorsanız 'Masaüstü' modunu etkinleştirmenizi öneririm. 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendini nasıl tanımlarsın?

1. Kendini nasıl tanımlarsın?

2. Bunlardan hangisi senin için daha önemli?

3. Dünyaya bir daha gelsen hangisi olarak gelmek isterdin?

4. En sevdiğin mevsimi sorsak?

5. Peki Bir İskandinav tanrısı seç desek?

5. Peki Bir İskandinav tanrısı seç desek?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bunlardan hangisi seni daha çok korkutur?

6. Peki bunlardan hangisi seni daha çok korkutur?

7. Aşk hayatını da bir öğrenelim, bugüne kadar kaç kere aşık oldun?

7. Aşk hayatını da bir öğrenelim, bugüne kadar kaç kere aşık oldun?

8. Son olarak bir kalkan seç bakalım!

8. Son olarak bir kalkan seç bakalım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ragnar çıktı!

Ragnar çıktı!

Sen her yönüyle çok güçlü bir kişiliğe sahipsin. Zeka konusunda adeta bambaşka bir seviyeye ulaşmışsın, böylece neredeyse her insan karşısında bir adım öndesin. Bir şeyi kafana koydun mu bir daha hiç kimse seni vazgeçiremiyor ve eninde sonunda, ne pahasına olursa olsun, istediğin şeyi bir şekilde elde ediyorsun. Seni karşısına alan yandı dersek yanlış olmaz! Ayrıca seni seven insanlara karşı da asla ihanet etmiyorsun. Çok güçlü bir gözlem yeteneğin olduğunu da ekleyelim. Bu sayede etrafındaki her insanın neler çevirdiğini, neler konuştuğunu, neler planladığını kendilerinden bile iyi biliyorsun.

Rollo çıktı!

Rollo çıktı!

Senin hayattaki en büyük amacın kendini dünyaya tanıtmak. İnsanlar tarafından övülmek, hak ettiğin değeri fazlasıyla görmek istiyorsun. Bu uğurda da önünde hiçbir şeyin durmasına izin vermiyorsun. Bu da arkadaşlarını silip atabileceğin anlamına geliyor ki, çıkarların söz konusu olduğunda pek güvenilir biri olmadığını söyleyebiliriz. Oldukça zeki ve azimli olduğunu da söyleyelim. Korkusuzluğun da hiçbir şey karşısında geri adım atmaman da en önemli özelliklerinden.

Lagertha çıktı!

Lagertha çıktı!

Asalet senin diğer adın. Duruşun, kalkışın... Her şeyinle etrafındaki her insanı kendine özendiriyorsun. Senin yerinde olmak için dünyaları verebilecek bir sürü kişi var. Ölümüne kararlı bir yapın var. Ayrıca sevdiklerin için yaşadığını da ekleyelim. Aynı zamanda oldukça da sadık bir kişiliğin var, bir sevdim mi tam seviyorsun. Her insanın, etrafında senin gibi birine ihtiyacı var!

Floki çıktı!

Floki çıktı!

Deli dolu, enerjik... Seni en iyi tanımlayan iki kelime bunlar olurdu. Varlığın çevrendekilere adeta enerji veriyor, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji bu. Tabii bazen bu hengameden uzaklaşıp kendi kabuğuna çekildiğin günler de oluyor. Genel olarak sevdiğin insanların üzerine çok fazla düşen bir yapın var, zaman zaman bu durum öyle boyutlara ulaşıyorsun ki, kıskançlığın arkadaşlarını adeta usandırıyor. Yine de çok sevilen bir insan olduğunu söylemekte sakınca yok, bazı mental zaaflarını aştığın takdirde kusursuz olduğunu söyleyebiliriz! Kafan diğer bir çok insandan çok daha farklı şekilde çalışıyor, aklından nelerin geçtiğini tahmin etmek neredeyse imkansız!

Kral Ecbert çıktı!

Kral Ecbert çıktı!

Senin adın geçtiğinde insanların aklına gelen ilk kavramlar oldukça kıvrak bir zeka ve etkileyici hitap yeteneği. Konuşarak aklını çelemeyeceğin neredeyse hiçbir insan yok, bu yeteneğin sana hayatın her alanında büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca sadece hitap yeteneğinle değil, duruşunla ve hareketlerinle de insanları kendine hayran bırakan bir yapın var. Başarıya ulaşmak için de denemeyeceğin yol yok.

Aslaug çıktı!

Aslaug çıktı!

Hem zeki, hem etkileyici, yani neredeyse kusursuz bir insansın. En önemli özelliğin zorunda kalmadıkça kendini ön plana koymamak, genelde olayları arka planda kalarak takip ediyorsun ve gerekli gördüğün takdirde bu şekilde etki yaratmaya çalışıyorsun. Dolayısıyla çıkarın söz konusu olduğunda kimse senin olaya dahil olduğunu bile anlamadan istediğin şeyleri kolaylıkla elde edebiliyorsun. Ayrıca inanılmaz güçlü sezgilere sahip olduğunu da ekleyelim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
775
408
135
81
58
48
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pelin kaya

floki kim ya zaten ben bu testte ne arıyorum onu da bilmiyorum kafayı yedim herhalde :D

Ugur Ekinci

ROLLOÇ

Pasif Kullanıcı

Floki çıktı! =>> Deli dolu, enerjik... Seni en iyi tanımlayan iki kelime bunlar olurdu. Varlığın çevrendekilere adeta enerji veriyor, bitmek tükenmek b... Devamını Gör