Görüş Bildir
Haberler
Hangi Taş Kağıt Makas Karakterisin?

Hangi Taş Kağıt Makas Karakterisin?

Yeni dizi Taş Kağıt Makas, her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında! Birbirinden karizmatik adalet savaşçılarından sen hangisi olurdun? Teste başla ve öğren!

Öncelikle şunu öğrenmekle başlayalım! Bir sorunla karşılaştığın zaman ilk önce ne yaparsın?

Kendini üç kelimeyle ifade edecek olsan bunlar ne olurdu?

Peki problem çözme konusunda en çok hangi özelliğine güvenirsin?

Peki problem çözme konusunda en çok hangi özelliğine güvenirsin?

Sevdiklerin söz konusu olduğunda nasıl bir tavır takınırsın?

Farz edelim ki bir haksızlığa tanık oldun ilk tepkin ne olurdu?

Bir ilişkide senin için en önemli şey nedir?

Bir ilişkide senin için en önemli şey nedir?

Umut Tanrıkulu!

Umut Tanrıkulu!

Umut, adalet duygusuyla hareket eden bir karakter. Zorlu durumlarla karşılaştığında sakinliğini korur ve mantıklı çözümler arar. Sen de Umut gibi her anı en küçük detayına kadar hatırladığın sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahipsin. Ayrıca senin de Umut gibi bu dünyada en önemli şey sevdiklerin. Söz konusu sevdiklerinse yapamayacağın hiçbir şey yok!

Harun Yakar!

Harun Yakar!

Karizmatik ve iletişim yeteneği çoook yüksek olan Harun, hızlı karar verme kabiliyetiyle öne çıkan bir karakter. Cesur ve hırslı, başarıya ulaşmak için her türlü yolu denemekten çekinmeyen yapınla sen Harun karakteriyle özdeşleşleşiyorsun diyebiliriz!

Süreyya Uyar

Süreyya Uyar

Zeki, güzel ve sert bir kişiliğe sahip olan Süreyya, işinde çok başarılı bir kadın. İş etiğine aşırı bağlılığı ve hızlı karar alma yeteneğiyle adeta seni yansıtan Süreyya karakteri profesyonelliğiyle bilinen güçlü bir kişiliğe sahip. Güçlü bir hitabet yeteneği ve hızlı karar alma kabiliyetiyle tanınan Süreyya ile çok fazla ortak noktanız var!

Fecir Emirkıran!

Fecir Emirkıran!

Dışarıdan güçlü, çekici ve karizmatik gibi görünen Fecir, serseri tarzıyla da bambaşka bir karakter! Agresif yapısıyla sanki her an birine dalacakmış gibi bir his verse de Fecir, duygusal dalgalanmalara sahip iç dünyasındaki karmaşık duyguları müzikle ifade etme eğiliminde olan bir karakter. Bu yüzden Fecir gibi senden de hukukçu olmaz, sen de onun gibi aykırı bir tipsin!

Taş Kağıt Makas her Çarşamba Kanal D’de!