Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sezen Aksu Şarkısı Seni Anlatıyor?

etiket Hangi Sezen Aksu Şarkısı Seni Anlatıyor?

Trex
05.11.2015 - 13:19

Türk Pop Müziğinin temel taşlarından biri olan Sezen Aksu'nun birçok şarkısını ezbere bilir milyonlar. Peki bu şarkılardan hangisi seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir şair seç.

2. Şimdi de bir Türk Sanat Müziği sanatçısı seç.

3. Sosyal medya hesaplarında hangi profil resmini kullanmak isterdin?

4. Aldatılınca sende nasıl bir değişiklik olur?

5. Bu hayatta senin en çok sinir olduğun şey nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğaüstü güçlerin olsa hangisini gerçekleştirmek isterdin?

7. Hayatın film olsa, hangi aktörün başrol olmasını isterdin? Kadınsan hangisinin sevgilini oynamasını isterdin?

8. Hayatın film olsa, hangi aktrisin başrol olmasını isterdin? Erkeksen hangisinin sevgilini oynamasını isterdin?

9. Mars'a yerleşecek ilk kolonideki insanlardan olsan Dünya'dan ilk götüreceğin şey nedir?

10. Son olarak Sezen Aksu ile hangi konuda konuşmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şinanay!

Şinanay!

Öncelikle şunu söylememiz gerek: Sen eğlenmeyi her insandan daha çok seviyorsun. Senin ruhunu hapsetmek mümkün değil. Bir rüzgar gibi özgürcesine esmek istiyorsun. Kimse mutlu olmana engel olamaz. Mutlu olmak için gerekirse bayraklar donanırsın, şinanay şinanay oynarsın. Elalem ne der gibi kaygıların pek yok. :)

Şarkın da burada: Şinanay

Rakkas!

Rakkas!

Sen aynı rakkaslar gibi oynamaya meyillisin.  Her ortamda her şartta oynamaya ve sallamaya hazırsın :)  Böyle olmandaki en önemli faktör de enerjik olman. Ayılıp bayılan çabuk yorulan biri değilsin. Bunu hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak söyleyebiliriz. Çevrene pek yansıtmasan da güçlü bir karakterin var . O bakımdan salla salla yer yerinden oynasın :) 

Şarkın da burada: Rakkas

Sen ağlama!

Sen ağlama!

Tek kelimeyle duygusal bir insansın. Her türlü ayrılık seni kolayca yıpratabiliyor. Her ayrılığın acı reçetesi olan hasret seni normal bir insandan daha çok etkiliyor ve bundan kurtulman zorlaşıyor.  Bir şarkı bir şiir gibi yaşıyorsun acılarını.. Ve bakiye olarak sana kalan kederi hatıra olarak saklıyorsun. Tüm duygusallığına rağmen bu yükü taşıyabiliyorsun.

Şarkın da burada: Sen ağlama

Git!

Git!

Sen kararsız bir insansın. Hızlı karar verdiğinde de genel olarak hata yapıyorsun. Çok hızlı kararlar alıp sonradan pişman olduğun çoktur. Bu hayatının her alanında böyle. Ayrıca sen sevince çabuk bağlanan karşı tarafa her türlü tarafa ipleri tamamen veren birisin. Bu seni ilişkilerinde zayıflatıyor ve çok üzülüyorsun. Yapma güzel arkadaşım :) 

Şarkın da burada: Git

Gülümse!

Gülümse!

Sen hayatının merkezine bir insanı alıyor ve geri kalan her şeyi unutuyorsun. Hiçbir şey onun kadar sana mutluluk ve cesaret vermiyor. Yeni bir film gelse, yeni bir kitap çıksa, ilkbahar gelse, dünyanın bütün güzellikleri ayaklarına serilse onun bir gülümsemesinin yerini tutmuyor :) Sazların, ırmakların, çakıl taşların var o bir başka :) 

Şarkın da burada: Gülümse

Ne kavgam bitti ne sevdam!

Ne kavgam bitti ne sevdam!

Hayatı dolu dolu ve özgürce yaşayan bir insansın. Hayatın her alanında her şeye açıksın. Böyle olunca da ''Her şey neden benim  başıma geliyor?'' demen çok normal :) Sevdayı en tutkulu biçimde kavganı da en sert biçimde yapıyorsun. Hiç yıkılmıyorsun. Çiçeklerin her mevsim dökülüyor ama yeniden açıyor. Ümidin boynu bükülüyor ama denizler sonradan bin defa taşıyor. :)

Şarkın da burada: Ne kavgam bitti ne sevdam

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1307
387
276
93
75
55
6