Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Tanrının Güçlerine Sahipsin?

etiket Hangi Mitolojik Tanrının Güçlerine Sahipsin?

Trex
22.01.2019 - 19:41

Mitoloji dendiğinde akla hemen tanrılar gelir. Binlerce yıllık yazılı ve sözlü kültürün ürünü olarak günümüze efsaneleriyle geldiler. Hepsi birbirinden güçlü. Peki senin gücün hangisinden geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Bu instagram hikayesi bir arkadaşın tarafından ciddi ciddi atılsa tepkin ne olurdu?

3. Bu instagram hikayesi bir arkadaşın tarafından ciddi ciddi atılsa tepkin ne olurdu?

4. Sosyal medyada görmekten en çok sıkıldığın kelime / kelime grubu hangisi?

5. İlişkilerin genellikle nasıl biter?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Favori Marvel kahramanını seç bakalım!

7. Enis Batur denince aklına ne geliyor?

8. 2019'da hangisi yeni kitap yazsa kesin alırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Zeus'un sınırsız gücüne sahipsin!

Sen Zeus'un sınırsız gücüne sahipsin!

Sen en büyük gücün bütün güçleri yönetebillme kabiliyetin. Her grupta alfalar vardır ve gruplarını yönlendirirler. Ama bu alfalar birini görünce dilleri tutulur ve birden beta oluverirler.  O kişi işte sensin. Senden büyük: YOK! En büyüğü, en güçlüsü, en azametlisi sensin hiç şüphesiz. Bütün tabelalar seni gösterir ve dahi bütün yollar sana çıkar.Çevrende pek sevilmeye bilirsin bu çok şaşırtıcı değil. Bu kadar kudretli biri dostlara güven verir düşmanı delirtir ;)

Sen Hera'nın güçlerine sahipsin!

Sen Hera'nın güçlerine sahipsin!

Sen gerçek bir hanımağasın! Senin elinden kimseler kurtulamaz. İstesen dağları dize getirebilirsin. Gücünün sınamak da kimsenin haddine değil. Çekiciliğin sözlükteki karşılığısın. Sana karşı koyabilecek bir ademoğlu yok bu evrende, ki Tanrı da yok. Tek bir hareketinle, tek bir söz ya da bakışınla 3. Tanrılar savaşını başlatabilirsin kuşkusuz. Dişiliğinin farkındasın ve bunu nerede ne zaman kullanacağını çok iyi biliyorsun!  Sana havada karada herhangi bir mağlubiyet yok. Sen yeter ki iste ve o dev kıskançlığını biraz frenle. Gerisi kolay ;)

Athena'nın bilgeliği sende!

Athena'nın bilgeliği sende!

Sana daha önce ayaklı kütüphane diyen olmuş muydu? Peki ya zekana övgü dolu sözler duydun mu? Kesin olmuştu. Senin fevkaledenin fevkinde bir zekan var ki seni sevmeyenlerin bile bu konuda takdirini kazanmış durumdasın. Sen öyle ortalıkta ''bilgi satan'' bir ukala dümbeleği falan da değilsin. İşler en sıkıştığı zaman ortaya çıkan ve sorun çözensin. Hem bilginle hem zekanla...  Ne diyelim ki... Senin gibisi dünyaya her zaman gelmez. Hürmetler...

Savaşçı Ares!

Savaşçı Ares!

Sen Savaş Tanrısı Ares gibisin! Girdiğin her savaşı kazanıyorsun! Yanlış anlaşılmasın senin gücün sadece fiziki değil. Sen aynı zamanda bir psikolojik Savaş dehasısın. Gerektiğinde manipülatif olmayı beceriyorsun. ;) Bu iş/okul hayatında da böyle ilişkilerinde de. İlişkilerinde manipülasyonu bırakmanı tavsiye ediyoruz tabi :) Bu arada senin elinde ne uçan ne kaçan kurtuluyor. Seninle herhangi bir alanda rakip olmak çok zor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
570
261
148
71
33
25
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyma avşar

zeustur benim adım yakarım sizi adım adım 😂

Ibrahim Dogan

Kratos yok mu ya :D

Rıza Sayar

Bende onu düşündüm ya :D