Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game of Thrones Ailesine Aitsin?

Hangi Game of Thrones Ailesine Aitsin?

Osman Avcı
09.06.2014 - 13:24 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 18:52

Sen hangi Game of Thrones hanesine aitsin? Testi çöz, öğren!

Önceki Game of Thrones testi için: Hangi Game Of Thrones Karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rengini seçerek başlayabilirsin!

2. İşyerinde yolsuzluk yapılıyor ve sen de buna şahit oldun diyelim. Tavrın ne olacak?

3. Ayaklı spoiler olan, Rahmetli Sean Bean (Ned Stark) hangisinde daha güzel ölüyor?

4. Sence hangisi daha pahalıdır?

5. Hangi afetten daha çok korkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yıllardır hoşlandığın birisi, sonunda sana açıldı ve seni sevdiğini söyledi. Aksi şeytan ki sen de başka birisiyle berabersin. Hadi bakalım çık işin içinden!

7. İsminin önüne hangi sıfat gelse daha çok hoşuna gider?

8. Demir tahta sen geçtin diyelim. Ülkeyi hangi kavramla yöneteceksin?

9. Bir motto seç!

10. Son olarak... Hangi hayvan peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kış Geliyor": Stark Ailesi!

"Kış Geliyor": Stark Ailesi!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Kuzey. Kuzey kadar soğuk, onun kadar gerçekçi ve doğrucusun. Doğruyu yapmak her zaman iyiye götürmez; hatta dünyanın ne kadar saçma sapan bir yer olduğu düşünülürse, hiçbir zaman götürmez. Ancak bu da sizin için mesele değil, eğer işin içinde onur, şeref gibi kavramlar varsa varsın sonu giyotin olsun, ne çıkar. Tek kötü özelliğin ise insanlara çok güvenmek. Acil değişmelisin, çünkü 'bu taht oyununda ya kazanırsın ya da ölürsün' bay/bayan şanssızlık abidesi :)

Starklar: Ned, Robb (R. I. P.), Arya, Sansa, Bran, Rickon...

"Aile, Görev, Onur": Tully Ailesi!

"Aile, Görev, Onur": Tully Ailesi!

Seni tanımlayan kelimeler, mottoda dediği gibi: Aile, görev, onur. Aile bağların oldukça kuvvetli, bu yüzden senden çok iyi ebeveyn olur. Vazife için her şeyini verirsin; milliyetçisin bu yüzden-şoven ya da faşist anlamında asla değil-. Gururlusun da. Birilerine mihnet duymak, başkalarından bir şeyler istemek yerine, 10 yıl aç gezmeyi yeğlersin. Zaten şu anlamsız dünyada, anlamlı birkaç şeyi sahiplenmişsin. Tebrikler!

Tullyler: Catelyn Stark (Tully), Edmure Tully, Lysa Arryn (Tully)

"Onur Kadar Yüksek": Arryn Ailesi!

"Onur Kadar Yüksek": Arryn Ailesi!

Sen tarafsızlardansın. Bu dünyada birçok savaş, birçok katliam, birçok akıl almaz şey oluyor evet ama sen tarafsızlığını korumayı tercih ediyor, o yüksek fildişi kulelerinden olayları takip etmeyi yeğliyorsun. Ancak kimse sanmasın ki sen aptal, cahil, dilsiz şeytan ya da uysal koyunsun. Zamanı geldiğinde illaki senin de söyleyecek bir sözün, atılacak bir okun vardır. Şimdilik zaman bekleme zamanıdır. O zaman herkes görecektir sağduyunun gücünü!

Arrynler: Jon ArrynRobert Arryn

"Beni Kükrerken Gör": Lannister Ailesi!

"Beni Kükrerken Gör": Lannister Ailesi!

Sizin ailede, evet, çılgını da var, ahlaksızı da, adam gibi adamı da. Ama hepsinin bir ortak özelliği var: Zeki. Hem de zekinin binbir türlüsü: Dahi, kurnaz, bilge, plancı, düzenbaz... Her ne kadar Cersei, Tywin gibileri sizin ailenin adını çıkarsa da, Tyrion gibi çok sağlam bir karakterler de vardır. Gerçek insan gibi kısaca. Kusursuz değil, hatalarıyla varolmayı bilen. Ayrıca sizde kimsenin parasının kalmayacağını hiç söylemiyorum bile ;)

Lannisterlar: Imp (Cüce) Tyrion, Tywin, Jaime, Cersei, Joffrey (R.I.P), Tommen (Yeni çocuk kral)... 

"Biz Tohum Ekmeyiz": Greyjoy Ailesi!

"Biz Tohum Ekmeyiz": Greyjoy Ailesi!

Bu hayat bazılarına acımasız davranır. Bazılarının doğuştan gelme imkanları ya da yetenekleri yoktur. Sen de bu dünyaya yalın bir şekilde gelmişsin. Bu yüzden hep savaşmak zorundaydın, savaştın da. Ekmeğini taştan çıkardın, mecazi anlamda değil; gerçek anlamda. Bu yüzdendir 'biz tohum ekmeyiz' demelerin. Ayrıca prangalarınla doğmuşsun. Bu yüzden özgürlüğüne çok düşkünsün. Bunun içinse ölümüne savaşırsın. Zaten 'ölen bir daha ölemez' değil mi, ey tuzlu denizlerin asi çocuğu :)

Greyjoylar: Theon, Yara (Asha), Balon Greyjoy (R. I. P.)

"Eğilmedik, Bükülmedik, Kırılmadık": Martell Ailesi!

"Eğilmedik, Bükülmedik, Kırılmadık": Martell Ailesi!

Sen tam bir eğlence küpüsün. Kendi ölümün bile olsa eğer eğlenceli ve heyecan varsa içinde, sen 'varım' dersin. Tarzın bu: Hızlı yaşa, genç öl! Seni ayık gezerken görmek mümkün değil ayrıca. Güzel kadın/adamlara karşı ise öyle bir zaafın var ki, sorma gitsin! Sadece bunlar mı? Tabii ki değil. O gülüşlerin altında, o ince melankoliyi görmeyen olsa olsa kördür. Zaten bu gırgır, bu şamata, senin kendini kamufle biçimin. 

Marteller: Red Viper - Oberyn Martell (Acımız taze)

"Ateş ve Kan": Targaryen Ailesi!

"Ateş ve Kan": Targaryen Ailesi!

Ooo, galiba seçilmiş biriyle karşı karşıyayız: Senden şu koca Westeros'ta 1 tane var. Bu iltifat değil gerçek! Öncelikle zariflikte sınır tanımıyorsun, burası kesin! Seni gören saf ya da çocuk sanabilir; çünkü öyle bir havan var. Ancak için ateşten yapılma. Bakışların çılgın ejdarha ateşi, bakan yanar; sözlerin arbalet oku, duyan delinip gider: Örnek: Jorah :) Son olarak senin olana, ne kadar uzak gibi görünse de, sahip olacaksın. Çünkü sen seçilmişsin!

Targaryenler: Viserys, Daenerys (Khaleesi - Fırtınadadoğan)

"Bizimkisi Gazap": Baratheon Ailesi!

"Bizimkisi Gazap": Baratheon Ailesi!

Seni tanımlayan en önemli kelime: Baskın. Doğal lidersin, umutsuzluğa çare gibi doğansın. Zor sinirlenirsin; ancak 'yavaş giden atın çiftesi pek olur' hesabı, sinirlendiğin zaman taş taş üstünde kalmaz. Zaten gazabın bir dünya markasıdır. Ayrıca bu bozuk düzenin bir 'dur' diyenisin. Herkes dilsiz şeytanı oynarken, seni ortalıklarda görmek çok olasıdır bu yüzden. Savaşmak zorunda olduğun zamanların haricindeyse, sen tam bir 'ipimle kuşağım' insanısın, rahatsın, gamsızsın: Bunlar hep keyiften pek tabii ki!

Baratheonlar: Robert, Renly, Stannis...

"Güçlenerek Büyür": Tyrell Ailesi!

"Güçlenerek Büyür": Tyrell Ailesi!

Sen tam bir zerafet timsalisin. Çok kötü bir şey mi yapacaksın, ya da birisinden intikam mı alacaksın, illaki işin içinde estetik ve güzellik olacak. Zaten kötülüğe maruz kalan kişi, bu zerafeti gördükten sonra hiçbir şey diyemez, hayran olur kalır. Kadınsan güzelsin, erkeksen yakışıklısın. Üstüne bir de zeki. Ayrıca oldukça hırslısın. Bu hırs gözlerini asla karartmıyor: tam kararında!

Tyreller: Margaery, Olenna, Sir Loras

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
186
94
79
31
29
21