Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Tim Burton Karakterisin?

etiket Hangi Efsane Tim Burton Karakterisin?

Penny
06.01.2018 - 11:08

Tim Burton karakterlerinin hepsi birbirinden renkli, birbirinden efsane. Mutlaka bir favorin vardır ama ruh ikizin, karakter eşin olan hangisi? 👇 👇 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Lisedesin. Sınıfa yeni biri geldi, biraz utangaç ve fazlasıyla yabancılık çekiyor. Hangisi tam olarak senin yapacağın şey?

3. İkinci şans konusunda ne düşünüyorsun?

4. Yalnızca bunlardan birini seçme şansın olsa hangi alanda çalışmak isterdin?

5. Kötü olarak kabul edilen bu şeylerden hangisi aslında o kadar da kötü bir şey değil?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uygulama kısmına geldiğimizde genellikle karar bizim elimizde olmuyor ama insan duygularıyla mı hareket etmeli mantığıyla mı?

7. Sana en yakın sıfat hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Son olarak bir de renk seç 🌈

Sweeney Todd

Sweeney Todd

Fleet Sokağının Şeytan Berberi: Sweeney Todd 

Aslında pamuk gibi bir kalbin var fakat sevdiklerine bir zarar geldiğinde tam bir canavara dönüşebilirsin. Kafana bir şey koyduğunda hedefine ulaşana kadar yılmaz, bu yolda ne gerekiyorsa yaparsın.

Kırmızı Kraliçe

(Alice Harikalar Diyarında)

Lider olmayı ve emir vermeyi seviyorsun. Fakat çevrendekileri asla tanıyamıyorsun. Kim ne için yanında iyi analiz edebilsen, bir de sürekli olarak hırsına yenik düşmesen...

Victor Van Dort

Ölü Gelin 

Naiv, incelikli, güzel kalpli, romantik, tam bir prenssin. İnsanların kalbini kırmak hayatta en korktuğun şey. Sevdiklerinin iyiliği için çok büyük fedakarlıklar yapabilirsin. Çünkü çevrendekilerin mutluluğunu her zaman kendi mutluluğunun önünde tutuyorsun.

Victoria Everglot

Ölü Gelin

Ürkek, sessiz, pamuk kalpli tam bir minnoşsun. Aslında istediğin birçok şeyde başarılı olabilirsin fakat sevdiklerinin mutluluğunu kendi ideallerinin üstünde tutuyorsun.

Ölü Gelin Emily

Ölü Gelin Emily

Ölü Gelin

Fazla tutkulu ve bir o kadar da safsın. İnsanlara çok çabuk güveniyorsun. Belki bazen bu tutkun yüzünden gözün kararıyor ama güzel kalbin her zaman seni durduruyor.

Edward Makaseller

Edward Scissorhands

Dünyanın en güzel kalbine sahipsin. Genellikle çevrendekileri anlamıyor ve kendini yeterince anlatamıyorsun.Sevdiklerine istemeden zarar verebiliyorsun fakat dediğimiz gibi istemeden. Tüm bunlardan korktuğun için kendini sevdiklerinden hatta tüm insanlardan soyutlayabiliyorsun.

Çılgın Şapkacı

Çılgın Şapkacı

Alice Harikalar Diyarında

Biraz aksisin, insanlara kolay kolay güvenmiyorsun. Fakat bir o kadar da korkusuzsun. Sevdiğin insanları korumak için büyük tehlikelere girebilirsin. Zekana ise söyleyecek laf yok.

Bayan Peregrine

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları

Tüm okulun sevdiği müdür yardımcısı vardır ya. İşte o tam olarak sensin. Kuralcı ama son derece şefkatlisin. İnsanlar kurallarına kural oldukları için değil, seni kırmamak için uyarlar. Çevrendekileri korumak için birçok şeyi, hiç düşünmeden feda edebilirsin. Tavrın net, merhametin ve sevgin kocaman.

Beter Böcek

Beetle Juice

Maalesef senin için o kadar tatlı şeyler söyleyemeyeceğiz. Krizi fırsata çevirebiliyor, her şekilde yolunu bulabiliyorsun. Fakat bunu yaparken etrafındakileri tamamen yok sayıyorsun. Biraz daha güçlü kuvvetli olsan yakar geçersin istediğin her şeyi.

Mrs. Lovett

Fleet Sokağı'nın Şeytani Berberi

Krizi iyi yönetebiliyor hatta çoğunlukla fırsata çevirebiliyorsun.  Kötü biri gibi görünsen de sevdiklerine karşı son derece anaç ve merhametlisin. İstediğini alana kadar küçük yalanlara ve girmemen gereken yollara başvurabiliyorsun.

Willy Wonka

Charlie'nin Çikolata Fabrikası

Kimse sana kural koyamaz, istemediğin bir şeyi yaptıramaz. En önemlisi de istediğin şeyi yapmanı engelleyemez. Şımarıklığa asla tahammülün yok. Hatta o kadar tahammülün yok ki böyle bir durumla karşılaştığında karşındakinin kim olduğunu bakmadan, son derece acımasız olabiliyorsun.

Lydia Deetz

Beter Böcek

Son derece zekisin. İnsanları gözlerinden tanıyorsun. Kime yaklaşıp kimden uzak duracağını iyi analiz edebiliyor, tavrını buna göre belirleyebiliyorsun. Genel olarak diğer insanlardan farklı olduğunu ya da onların seni anlamadığını düşünebilirsin. Dışarıdan soğuk görünsen de aslında şeker gibisin. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
643
309
156
127
62
42
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hipergrafi

Ölü gelin yani Corpse Bride.

inci küpesiz kız

Victoria Everglot :)

inci küpesiz kız

çoğunluğa bu çıkıyor galiba :)

Aylin Kayhan

Ölü Gelin Emily