Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dünya Şehri Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Dünya Şehri Senin Sevgilin Olmalı?

Bir dünya şehri sana aşık olacak deseler ne olurdu? Cevabı bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için haftanın en güzel gününün hangisi olduğunu öğrenerek başlayalım.

2. Bir baharat olsan ağızda nasıl bir tat bırakırdın?

3. Yaptığı işlerle sana ilham veren kişinin cinsiyeti ne?

4. Şarkı söyleme konusunda kendine beş üzerinden bir not verecek olsan?

5. Sabahları uyanınca bir yere gitmek için hazırlanman ortalama ne kadar sürer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak yaşadığın şehri öğrenelim.

Londra!

Londra!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Londra olmalı. Şu dünyada en nefret ettiğin şeylerden birisi taklitçilik. Etrafta hep birbirine benzemeye çalışan, başkalarına özenmekten kendisi gibi davranmayı bile unutmuş insanlar sinirini bozuyor. Seni tüm bunlardan uzaklaştıracak olan da kendine has, orijinal, ne iş yaparsa yapsın kendi imzası bulunan bir sevgili. Tıpkı Londra gibi.

Paris!

Paris!

Verdiğin yanıtlara göre Paris senin sevgilin olmalı. Şöyle bir düşünsek; makine gibi işleyen bir düzene uyum sağlamamız için makine gibi olmak o fabrikanın dişlilerine uyum sağlamamız gerekiyor hayatın birçok alanında. Ancak, bunun karşısında duran tek bir şey var; aşk ve romantizm. Senin sevgilin de bu duygusuzluk, ruhsuzluk halini tek başına delebilecek kadar romantik ve sevgi dolu olmalı. Tıpkı Paris gibi.

New York!

New York!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin New York gibi olmalı. Enerji bizi biz yapan en önemli nimetlerden biri. Değişikliklere uyum sağlamak, günümüzü yakalamak da çağımızın olmazsa olmazı. Senin de düşüncen bu yönde. Eğer hayata uyum sağlamak istiyorsak zamanla yarışabilmeli, olabildiğince enerjik olmalıyız. Tabi sana ayak uyduracak bir sevgili gerekli. Tıpkı New York gibi.

Tokyo!

Tokyo!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Tokyo olmalı. Dünyada renklerin olmadığını, her şeyin renksiz olduğunu düşünmek bile korkunç. Sen de bunun farkındasın. Renklerin olmadığı yerde monotonluk olur, insan hayata tutunacak motivasyonu bulamaz. Senin de sevgilin renkli, her daim canlı ve hareketli olmalı. Bunun yanında ne eskiden kalanları reddetmeli ne de bugüne ve yarına sırtını dönmeli. Tıpkı Tokyo gibi.

Roma!

Roma!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Roma olmalı. Zaman geçiyor, hayatı yakalamaya çalışırken yorgun düşüyoruz. Peki elimizde kalan ne? Nostalji ve güzel anılar. Şunu çok iyi biliyorsun; kim olursa olsun eğer dününü hatırlamıyorsa o kişi ne bugünün ne de yarının farkına varabilir. Kurumuş yaprak gibi savrulur durur. Senin sevgilin geçmişini çok iyi bilmeli, ona göre gelecek planlarını yapmalı. Tıpkı Roma gibi.

Barselona!

Barselona!

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Barselona olmalı. Kendine has davranan, başkalarına özenmeyen ve sahip olduğuyla mutlu olan pozitif insanlara hayranlık besliyorsun. Çünkü sorunları ancak bu şekilde davranarak çözebileceğimize inanıyorsun. Sevgilin olacak kişide aradığın özellik de her zaman pozitif olması ve verdiği ışıkla birçok kişinin arasından sıyrılabilmesi. Tıpkı Barselona gibi.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
208
72
70
21
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

New York'muş. ABD'deki bütün kentlerin Allah belasını versin tek diyeceğim budur.

hey wassup

Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin New York gibi olmalı. Enerji bizi biz yapan en önemli nimetlerden biri. Değişikliklere uyum sağlamak, günümüzü yakalam... Devamını Gör

Pınar Bor

Barselona! Verdiğin yanıtlara göre senin sevgilin Barselona olmalı. Kendine has davranan, başkalarına özenmeyen ve sahip olduğuyla mutlu olan pozitif insanla... Devamını Gör