Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cins Kedi Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Cins Kedi Senin Ruh İkizin?

Osman Avcı
08.12.2014 - 16:34 Son Güncelleme: 09.12.2014 - 14:34

Dünyanın en minnoş testine hoşgeldiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçlarına şekil vermen, ne kadar zamanını alır?

2. Dikkatini hangisi daha çok çeker?

3. Bööyle sereserpe yatacağın bir yer seç!

4. Hangisi seni hareketlendirir?

5. Ev kedisi misin, yoksa sokak kedisi misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine yiyecek bir şeyler seç!

7. Köpekler hakkında ne düşünüyorsun?

8. Tatlış bir kedi seç son olarak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli ve Meraklı: Abyssinian!

Eğlenceli ve Meraklı: Abyssinian!

Sen kedi aleminin en meraklı ve eğlenceli kişiliğisin. Meraklısın, dolayısıyla da kolay öğrenebiliyorsun. Ayrıca arkadaşlarını eğlendirmeyi kendine görev edinmişsin, bu yüzden senin için kediler aleminin meddahı diyebiliriz. Tüm kedilerde olan özellik sende ise biraz fazla var: Başına buyruksun!

Hep Kalender, Hep Bizden: Tekir!

Hep Kalender, Hep Bizden: Tekir!

Sen her şeyden önce bu hayatın realitelerini bilen birisin. Çoğunun yiyeceği kalaylı kapta iken, seninki aslanın ağzındadır; çoğu tatlış rüyalar görürken, sen kemik... Ve çoğu ciğercinin kedisi iken, sen sokak kedisi... Sen bunların farkında olduğun için, şımarmıyorsun, haddini biliyorsun, kalendersin, geçim sıkıntısı nedir bilirsin ve soğuğun ne demek olduğunu da. Bizdensin yani ;)

En Şefkatlisi: Birman!

En Şefkatlisi: Birman!

Tüm kedi kardeşlerin içinde senin kadar şefkatlisi yok. Sende 'sevmek' eylemi gerçek anlamını bulur. Dostlarını, aileni, sevgilini asla yarı yolda bırakmazsın; gerekirse tüylerini süpürge edersin onlar için. Sadakatse senin için her şeyden önce gelir. Bunun karşılığında ise onlardan, çok değil, sevgi kırıntısı bekliyorsun. Ama korkma, her ne kadar gösteremeseler de, seni çok seviyorlar; zaten seni sevmemek ne mümkün!

Özgür Bir Ruh: Van Kedisi!

Özgür Bir Ruh: Van Kedisi!

Kedi kardeşlerin içinde senin kadar özgürü, senin kadar bağımsızı var mıdır, merak konusu doğrusu. Evet, senin için söylenebilecek en doğru alıntı: 'Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım?'. Enginlerine sığmaz taşarsın ayrıca. Temiz ve titizsin de, pasaklı ve kirli insanlar seni gıcık etmede sınır tanımaz, ey tam bağımsız kedi!

Mutluluğun Resmi: Exotic Shorthair!

Mutluluğun Resmi: Exotic Shorthair!

Her kedi ve tabii ki insanlar da, bu hayatta tek bir şey ister: Mutlu olmak. Sense mutluluğun formülünü bulmuş gibisin. Hiçbir şeyin seni üzmesine izin vermiyorsun; çünkü kafana hiçbir şey takmıyorsun. Şu hayatta seni ilgilendiren 3 şey var: Okşanmak, sıcak bir yerde uyumak ve kaliteli mama. Fazlası seni aşar zaten, dünyanın en tatlı kedisi :)

Sen Aslında Köpeksin: Scottish Fold!

Sen Aslında Köpeksin: Scottish Fold!

Tüm kedi alemi içinde, tabirimizi mazur gör, senin kadar manyağı yok. Evet, manyaksın sen, çılgın ve de absürt: Bildiğin deli işte :) Ayrıca her ne kadar kedi gibi görünsen de, aslında sen kedi vücuduna hapsolmuş bir köpeksin. Oldukça dışa dönüksün, saçma sapan kaprislerin de asla yoktur. Sende saçma sapan olan tek şey, hareketlerin; fakat bu hareketler sadece sana yakışıyor, sadece sana; ey manyak kedi :)

Kedilerin Nikola Tesla'sı: İran Kedisi!

Kedilerin Nikola Tesla'sı: İran Kedisi!

Sen kedilerin Nikola Tesla'sısın. Zekisin, analitiksin. Dışarıdan çok tembel ve uykucu görünebilirsin; ama bu, işi bilip işe gitmemenle alakalı. Hem senin için çalışacak aptal insanlar dururken, sen kendini niye yorasın ki. İnsan denilen zevatı, istediğin gibi manipüle ediyor, onlara istediğini yaptırabiliyorsun; çünkü çok tehlikeli bir karışıma sahipsin: Zeka + Sevimlilik!

O Bir Marka: Grumpy Cat!

O Bir Marka: Grumpy Cat!

Senin kadar huysuz, senin kadar lanet, senin kadar gıcık bir kedi: YOK! Olumsuzluk sende bir duruş, hayata karşı aldığın bir tavır, adeta bir felsefe. Ama aslında bu senin güvenlik duvarın. Yoksa gerçekte çok sevimli, eğlenceli, olumlu bir kedisin. Fakat dünya kötü bir yer ve bu kötülüklere karşı kendini koruman gerekiyor. Bu yüzden tüm sorulara tek bir cevabın var ve bu çok net: Hayır!

Kedilerin Belediye Başkanı: Siyam!

Kedilerin Belediye Başkanı: Siyam!

Kediler arasında bir oylama yapılacak olsa, sen açık ara farkla belediye başkanı olurdun. Doğal bir lidersin, kedi yönetimi senden sorulur yani. Sen bir ortama girdiğin zaman tüm kediler ayağa kalkar ve patilerini önlerinde birleştirirler; sana saygı duyuyorlar çünkü. İyi bir konuşmacısın ayrıca, kediler ve tabii ki insanlar üstünde bariz bir etkin var, ey Kedi Hatipoğlu :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1937
911
734
216
161
120
116
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın