Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanı Senin İçin En Mükemmel Seçim?

etiket Hangi Burcun İnsanı Senin İçin En Mükemmel Seçim?

Bihruz Tekinalp
20.01.2019 - 17:45 Son Güncelleme: 21.07.2020 - 18:00

Seni tamamlayacak en mükemmel insanın burcunu söylüyoruz. Hangisi senin için en iyi seçim merak etmiyor musun? 

Testi çöz, öğren! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim uzun zamandır birlikte olduğun biri var. Hangisi senin için ideal buluşma olurdu?

2. "Yatakta ......... biri" istiyorum:

3. En itici tip?

4. Hangisi ilgini çeker?

5. Sevdiğim kişi ............. yapsa/olsa asla kafaya takmazdım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tecrübe edip, onayladığın "baştan çıkarma" metodu?

7. Diyelim ki hususi konutunuzda soğuk bir kış günü battaniyenin altına "onunla" girip, koltuğunuza televizyonda dizi izlemek üzere uzandınız; hangi diziyi izliyor olurdunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Koç!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu koç olmalı. Bu burcun ilişkisi bir saniye bile sıkıcı geçmez. Birlikte çok çılgınca ve delice şeyler deneyebilirsiniz. İlişkiniz umarım heyecan dolu olur.

Boğa!

Boğa!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu boğa olmalı. Cesur bir aşk hayatı seni bekliyor. Gerçek duyguları sana yaşatacak insanın burcu kesinlikle boğa olmalı. Ancak biraz sakin oldukları için aradığınız macerayı yaşatamayabilirler. Güvenini kazanırsan, kazanan sen olursun.

İkizler!

İkizler!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu ikizler olmalı. Tek taraflı sevgi görmek onlara göre olmadıkları için ruh eşlerinin onu delice sevmelerini beklerler.

Yengeç!

Yengeç!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu yengeç olmalı. Sade bir hayat ve aile hayatı aradığınız şey ise yengeç senin için en uygun olanı çünkü oldukça evcimen ve sevdiklerine karşı korumacı olup güvende hissettirir. Kavga etmekten kaçınıp, anlaşmayı biliyorsan yengeç burcu insanı tam senlik.

Aslan!

Aslan!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu aslan olmalı. Ormanda nasıl kralsa gerçek hayatta da asaletinden ödün vermeyen bu burcun insanları kuralı kitabına göre uygun aşkı yaşamayı tercih eder. İlişkide kontrolü tümüyle ona bırakacaksanız aradığınız kişi aslan burcu biri!

Başak!

Başak!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu başak olmalı. Eleştiri tufanında kaybolmayı yeğleyip 'onun detaylarında' beraberce kaybolup gidecekseniz güzel bir birliktelik sizi bekliyor!

Terazi!

Terazi!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu terazi olmalı. Düşünceli ve sanatkâr ruhlu terazi karşısındakinin düşüncelerine önem verir. Eğer kendine aşık etmeyi başarırsan sizden uyumlusu olmaz! ;)

Akrep!

Akrep!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu akrep olmalı. Karşısındakine karşı olan tutkusu, sahipleniciliği bazen yıpratsa da karşılıklı uzlaşı sağlandığı takdirde uyumu yakalamanız işten bile değil.

Yay!

Yay!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu yay olmalı. Biraz sabırlı olman gerekiyor, zira ondan ilk adımı beklemeyi seçersen kıyamete kadar beklersin. Harekete geçip onu etkilemeyi başarırsan dünyanın en eğlenceli en macera dolu birlikteliğine sahip olabilirsin.

Oğlak!

Oğlak!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu oğlak olmalı. Sabır ve çalışkanlığın tanımı olan bu burcun insanı, karşısından gördüğü naif ve romantik ilgiyi karşılıksız bırakmaz. Biraz kıskançtır, ancak güvenini sağladığın takdirde senden mutlusu olmaz.

Kova!

Kova!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu kova olmalı. Aklın burcu olduğu için aşk onlar için gerçekçi bir olgu olmayabilir. Gönlünü kazanmak zordur; eğer zoru başarmanın hazzını yaşamak istiyorsan kova burcu insanı seni tamamlayan kişi.

Balık!

Balık!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh eşin olacak kişinin burcu balık olmalı. Aşırı duygusallığının dışarıdan 'alıklık' olarak görülmesi kadar acımasız bir yaklaşıma girmek aşkın doruklarını kaçırmaya eş değerdir. Hayallerine düşkün olup şefkatiyle insanların yüreklerine su serper. Son derece duygusal olan bu burcun insanı size dünyanın en güzel ilişkisini yaşatabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
500
352
156
106
103
72
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Solucanlı Gübre

Allah askina bu testi kim hazirladi yaw cozerken yoruldum 😂

cevikruveyda

ben zaten ikizlerim yine ikizler çıktı oh ne güzel :D

ezgibaqci

yengeç burcuyum sonuçta da yengeç çıktı testte resmen diyo ki sana anca sen bakarsın diye :(